Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cinci noi IMM-uri se alătură programului ELITE UniCredit CEE Lounge

579 afisari
UniCredit CEE Lounge are plăcerea de a primi 5 noi companii să facă parte din iniţiativa sa inovatoare, dezvoltată în contextul programului ELITE al London Stock Exchange Group pentru accelerarea creșterii noilor companii cu potenţial.

Noile companii membre provin din trei țări din Europa Centrală și de Est în care UniCredit este activă. Până în prezent, UniCredit CEE Lounge a acceptat peste 40 de companii din 10 țări din toată reţeaua central şi est europeană a UniCredit. 

UniCredit CEE Lounge are ca obiectiv să ajute IMM-urile să se pregătească pentru debutul în următoarea etapă a dezvoltării lor. Programul contribuie la creşterea nivelului de conștientizare de către participanți cu privire la piețele de capital și la diferitele opțiuni de finanțare disponibile, oferindu-le totodată acces direct la investitori. Companiile din cele șase grupe anterioare ale programului au început deja pregătirea executivă şi modulele de coaching. 

A șaptea grupă a UniCredit CEE Lounge este alcătuită din următoarele companii:

·         AutoPlus, Bulgaria

·         Eurosped, Bulgaria

·         ScaleFocus, Bulgaria

·         Jaffa, Serbia

·         Gama Recycle, Turcia 

"Pentru al patrulea an la rând putem oferi clienților noștri din categoria IMM oportunitatea unică și de valoare de a se alătura programului ELITE, un program ce le permite să îşi consolideze afacerile și să se conecteze în mod direct cu piețele de capital. Prin susținerea acestor companii de-a lungul celor doi ani ai programului, avem de asemenea posibilitatea de a învăța, de a adapta și de a schimba modul în care facem afaceri cu clienţii din categoria IMM în concordanță cu nevoile acestora. În acest fel, ne consolidăm fundamentele relației de lungă durată pe care o avem cu clienții noștri IMM ca un adevărat partener și consultant”, a spus Andrea Diamanti, Head of UniCredit Corporate and Investment Banking and Private Banking in CEE.

“Sunt încântat să urăm <<bun venit>> în cadrul ELITE celui mai recent grup de companii internaţionale. Succesul crescând al ELITE, demonstrat de adeziunea companiilor din America Latină până în Europa și Africa și de cele peste 150 de noi companii care se alătură doar în 2018, evidențiază diversitatea și dinamismul comunității ELITE și forța parteneriatelor noastre noi și existente. În prezent, ELITE se mândreşte cu faptul că sprijină accesul la finanțare și educație financiară pentru mai mult de 850 dintre cele mai ambițioase companii din întreaga lume, permițându-le să inoveze, să de dezvolte și să crească. Suntem nerăbdători să continuăm extinderea comunităţii companiilor, consilierilor și partenerilor ELITE", a declarat Luca Peyrano, CEO, ELITE.

În plus, în contextul unei ceremonii care se defăşoară la Londra, cinci companii care au făcut parte din grupele anterioare ale programului ELITE – Jidvei (România), Lanaco (Bosina și Herțegovina), NiceLabel (Slovenia), Pro Diagnostic (Slovacia) și TOKIC (Croația) își vor primi certificatele ELITE pentru a celebra încheierea celor doi ani de pregătire. Certificatul ELITE confirmă faptul că aceste IMM-uri sunt pregătite să întâlnească investitorii și să exploreze diferite opțiuni de finanțare disponibile. Citeşte mai multe despre: UniCredit CEE Lounge

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza