Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank si UNIQA Asigurari de viata ofera asigurari atasate creditelor ipotecare

9281 afisari
CEC Bank, in parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata, ofera clientilor bancii asigurarea de deces si invaliditate atasata creditelor garantate cu ipoteca.
Polita de asigurare si deces se adreseaza clientilor CEC Bank care la data contractarii asigurarii au varsta cuprinsa intre 18 si 79 de ani, fara a depasi 85 de ani la iesirea din asigurare.
“Raspunzand nevoilor clientilor nostri care au in derulare sau contracteaza un credit garantat cu ipoteca si solicita o asigurare, CEC Bank a incheiat un parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata care face posibila achizitionarea politei de asigurare direct in unitatile bancii. Clientii economisesc timp si vor beneficia astfel de protectie financiara”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
In cazul aparitiei unui eveniment neprevazut, acoperit prin polita de asigurare de deces si invaliditate, UNIQA Asigurari de viata va acoperi soldul creditului, iar locuinta adusa in garantie la creditul contractat la CEC Bank va ramane familiei.
“Prin aceasta colaborare, CEC Bank devine un partener de incredere al UNIQA Asigurari de viata. Asigurarea pe care o oferim in cadrul acestui parteneriat este un produs simplu, usor de inteles si cu prime avantajoase. Intr-o perioada economica dificila, incheierea unei asigurari de viata este foarte importanta”, a declarat domnul Remus Lapusan, Presedinte Directorat UNIQA Asigurari de viata.
Potrivit anuntului, prima de asigurare se achita lunar si se calculeaza prin aplicarea cotei de prima la soldul creditului. Astfel, prima lunara de asigurare scade pe masura rambursarii creditului.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank, UNIQA Asigurari de viata

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza