Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza campania promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

2242 afisari
Continuand politica de promovare a creditarii in lei, CEC Bank a lansat o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, prin care clientii bancii pot beneficia pana la data de 31.05.2014 de finantare in conditii foarte avantajoase: dobanda variabila ROBOR 6M + 5,9% p.a., comisioane zero de acordare si administrare, valori ale creditului ce pot ajunge la suma de 40.000 de lei.
Cu DAE de 9,17%, calculata pentru o valoare a creditului de 40.000 lei si o perioada de creditare de 60 de luni, creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj de la CEC Bank ofera si alte beneficii. Avand o perioada de creditare de pana la cinci ani, inclusiv o perioada de gratie de pana la 360 zile si luand in considerare pentru calculul veniturilor eligibile toate veniturile familiei cu caracter de permanenta, CEC Bank isi sustine clientii atat in vederea accesarii finantarii dorite, cat si a rambursarii acesteia intr-un mod confortabil. Astfel, clientii pot apela la serviciul de Internet Banking CEConline pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, constituire depozite, schimb valutar etc). In plus, pentru mai multa siguranta, banca ofera gratuit asigurarea de viata si de somaj.
"Prin lansarea acestei campanii, continuam sa sustinem planurile financiare ale clientilor persoane fizice care pot accesa creditele de nevoi personale de la CEC Bank in conditii flexibile si la costuri extrem de avantajoase”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza