Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank, dobânzi mai mari pentru depozitele constituite prin operațiuni la distanță

828 afisari
CEC Bank anunța acordarea unui bonus de dobândă de 0,10 pp la depozitele în lei pentru persoane fizice și juridice, cu rată fixă a dobânzii, constituite prin intermediul canalelor alternative ale băncii: Internet Banking, Mobile Banking și Phone Banking.
 "Prin acest demers ne dorim să impulsionam migrarea clienților către mediul digital, un mediu care asigură o experiență îmbunătățită, în condiții de siguranță și rapiditate a operațiunilor bancare la distanță, grație celor mai noi și moderne tehnologii implementate de bancă", a declarat domnul Laurențiu Mitrache, Director general-Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.
 
Astfel, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, beneficiază de dobânzi de până la 4,10% în cazul depozitelor pentru persoane fizice constituite la termen pe 36 luni și de până la 2,10% în cazul depozitelor pentru persoane juridice constituite la termen pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.
 
Mai multe detalii despre produsele și serviciile CEC Bank pot fi obținute în orice unitate teritorială, apelând gratuit numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul de internet www.cec.ro
 
  

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza