Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank - Prestigiu si Traditie

9548 afisari
Anuntând finalizarea obiectivului strategic de a crea o banca universala moderna, Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, a declarat intr-un interviu acordat Business Arena ca banca pe care o conduce va continua in perioada urmatoare sa consolideze ceea ce s-a realizat, atât pe segmentul ofertei de produse si servicii, cât si al pregatirii personalului si al platformei tehnice. In aceasta perioada, in care banca se pregateste sa aniverseze 147 de ani de la infiintare, Presedintele CEC Bank trece in revista realizarile echipei sale si puncteaza obiectivele viitoare de dezvoltare.
Ce reprezinta data de 24 noiembrie pentru CEC Bank?
24 noiembrie este o zi speciala pentru noi, toti cei care alcatuim marea familie CEC Bank. Este data la care, acum 147 ani, primul domnitor al României moderne, Alexandru Ioan Cuza, promulga decretul de infiintare a Casei de Depuneri si Consemnatiuni, devenita, in timpul regelui Carol I, Casa de Depuneri, Consemnatiuni si Economii (1880) si, mai apoi, din 1949, Casa de Economii si Consemnatiuni.
Inca de la infiintare, CEC a intrat in constiinta ge?neratiilor de români ca fiind o institutie sigura, stabila si onesta, aproape de casa, cu produse si servicii adresate in special persoanelor fizice. In prezent insa, CEC Bank este o banca universala. Nu mai suntem o simpla banca de economii. Clientii CEC Bank au acces la o gama extinsa de credite, pentru persoane fizice si juridice, la depozite, scrisori de garantie bancara, produse de trezorerie, programe de finantare speciale, cu fonduri BERD si UE, sau internet banking. Portofoliul bancar al CEC Bank este unul dintre cele mai variate de pe piata interna, facând fata cu succes si ofertei competitionale din spatiul comunitar european. Performantele bancii pe acest segment au fost recompensate prin numeroase premii si distinctii, acordate in tara sau peste hotare. In luna octombrie 2011, in cadrul South East Europe (SEE) Top 100, publicat de agentia SeeNews, CEC Bank a ocupat locul 11 in clasamentul celor mai performante banci din Europa de Sud-Est.

Ce noutati pregatiti pentru aceasta aniversare?
Cu ocazia aniversarii a 147 de ani de la infiintare, banca a lansat o campanie promotionala la creditele ipotecare in lei, pentru cumpararea de locuinte, inclusiv a terenului aferent acestora, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate pâna la data de 15.01.2012. Clientii beneficiaza de o dobânda promotionala de 5,97%, fixa in primul an de cre?ditare, si de o dobânda formata din ROBOR 6M+1,75 p.p. (in prezent de 8,14%/an) pentru urmatorii ani. Perioada maxima de gratie este de 360 zile calendaristice, indiferent de durata de creditare. Nu se percepe comision de analiza a dosarului, iar comisionul de administrare a creditului este de 0% pentru clientii care primesc salariul/pensia pe card CEC Bank (in celelalte cazuri, acesta este de 0,04%). Evaluarea imobilului este gratuita, fiind realizata de evaluatorii interni ai bancii. De asemenea, banca ofera posibilitatea aprobarii unui card de credit in baza aceleiasi documentatii de credit.
Campania vizeaza creditele ipotecare in lei, continuând astfel politica bancii de sustinere a creditarii in moneda nationala. Intr-un moment in care piata imobiliara traverseaza o perioada dificila, speram ca aceasta campanie sa contribuie la relansarea creditarii pe acest segment.

Cititi varianta integrala a acestui articol in editia tiparita a revistei Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza