Links Sitemap Business Linker Sitemap

Card preplatit de la Carrefour

2347 afisari
Carrefour a anuntat lansarea unui nou produs financiar in colaborare cu partenerii de la MasterCard si Rev Europe, care sa completeze paleta actuala de servicii si produse financiare.
Astfel, incepand cu aceasta luna, compania ofera cardul Preplatit Carrefour MasterCard in toate cele 23 de hypermarketuri Carrefour.  
Noul produs financiar este un card de debit reincarcabil, care poate fi achitat direct la casele de marcat din hypermarketurile Carrefour, urmand a fi ridicat in doar cateva minute de la Biroul de Servicii Financiare.   
Compania a mai precizat ca noul produs financiar poate fi folosit pentru cumparaturi oriunde apare sigla MasterCard, pentru cumparaturi pe internet, in restaurante, farmacii, benzinarii.  
“MasterCard si Carrefour au un parteneriat solid, de mai multi ani, la nivel international si local. Impreuna am realizat proiecte in premiera, atat pe partea de acceptare, cat si in ceea ce priveste crearea de noi produse de plata. Cardul preplatit lansat cu Carrefour este o alternativa convenabila la plata prin cash, in absenta unui cont bancar si, in acelasi timp, o platforma excelenta pentru oferte speciale in hypermarketurile Carrefour. In plus, produsul este usor de obtinut, direct din magazin, si la fel de simplu de folosit pentru platile de zi cu zi. Posesorii pot utiliza cardul la orice comerciant din mediul real sau virtual, in tara sau in strainatate, in peste 30 de milioane de locatii din toata lumea”, a spus Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.
In Romania, Carrefour opereaza in prezent 23 de hypermarketuri si 29 de supermarketuri.  Citeşte mai multe despre: Carrefour, MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza