Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Capital Partners lansează aplicația de mobil BT Trade pentru tranzacții pe piața de capital

827 afisari
BT Capital Partners (BTCP), compania de brokeraj a Grupului Banca Transilvania, lansează aplicația de mobil BT Trade pentru persoanele care doresc să își administreze cât mai facil portofoliile și să fie conectate la piața de capital. BT Trade permite deschiderea unui cont de tranzacționare și investiții direct de pe telefon pe piața românească și internațională.
Mai ales pentru a susține primii pași pe piața de capital, BT Capital Partners nu condiționează deschiderea contului de tranzacționare prin alimentarea acestuia cu o sumă minimă. Persoanele care folosesc aplicația BT Trade se pot familiariza cu aceasta accesând mai întâi contul Demo, care simulează tranzacționarea de acțiuni.

Ce înseamnă BT Trade:
- Acces la contul de tranzacționare, precum și la facilități care ajută investitorii să găsească oportunități, să analizeze piețele și sa aibă acces la informații de piață, pentru strategii de investiții cât mai adecvate.
- Gratuitate la deschiderea, administrarea contului de tranzacționare și utilizarea aplicației.
- Posibilitatea de a tranzacționa online, 24/7, la Bursa de Valori București și pe piețele internaționale.
- Peste 5.000 de instrumente pe piețele internaționale, la care BT Capital Partners poate adăuga orice alt instrument de pe piețele la care are acces, din toate clasele: acțiuni, obligațiuni, ETF-uri.
- Tranzacționare online a majorității emisiunilor de titluri de stat românești în lei, euro și dolari, listate pe piețele internaționale.
- Tranzacționare în pre-market a acțiunilor tranzacționate pe piața din SUA.
- Vizualizare cu un singur user pentru persoanele care administrează mai multe conturi de tranzacționare.

Primii pași pentru folosirea aplicației BT Trade
Pentru clienții BT Capital Partners:
- Descărcarea aplicației BT Trade din App Store sau Google Play;
- Logarea cu user-ul BT Trade utilizat până acum pentru tranzacționări online sau modificarea accesului prin logarea cu amprentă ori Face ID, din aplicația BT Trade.

Pentru viitorii clienți BT Capital Partners:
- Deschiderea unui cont la Banca Transilvania, pentru care este și alternativa online;
- Descărcarea aplicației BT Trade din App Store sau Google Play;
- Deschiderea unui cont de tranzacționare la BT Capital Partners, care se poate realiza, de asemenea, online, inclusiv din aplicația BT Trade. Transferul de bani din contul bancar în cel de tranzacționare se face instant.
Citeşte mai multe despre: BT Capital Partners

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza