Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Asset Management lansează un nou produs de economisire

2399 afisari
BT Asset Management SAI a anunţat lansarea produsului de economisire BT Euro Obligaţiuni. Potrivit băncii acesta reprezintă un fond deschis de investiţii, denominat în euro, destinat persoanelor fizice şi juridice, clienţilor actuali şi potenţiali ai BTAM.
Cei care optează pentru BT Euro Obligaţiuni pot utiliza produsul atât pe termen lung, cât şi pentru investiţii şi retrageri periodice. Produsul permite economisiri cu capitalizarea zilnică a câştigurilor acumulate. BT Asset Management SAI estimează că acest nou produs va încuraja utilizarea fondurilor de investiţii în rândul celor cu economii în euro, precum şi creşterea activelor în administrare.
BT Euro Obligaţiuni este o alternativă la economisirea tradiţională în lei, în condiţii de randament atractiv şi flexibilitate. Clienţii pot realiza, prin intermediul acestui produs, investiţii în instrumente financiare cu venit fix - depozite, obligaţiuni sau titluri de stat - şi beneficiază de costuri de administrare scăzute, respectiv de lichiditate ridicată.
BT Asset Management SAI este pe locul 5 în topul administratorilor de active din România şi face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.  Fondurile BTAM sunt distribuite prin intermediul reţelei Băncii Transilvania, care cuprinde aproape 550 de locaţii. În prezent, peste 15.000 de clienţi ai BT Asset Management beneficiază de servicii de administrare a activelor, prin cele 5 fonduri deschise de investiţii.
Citeşte mai multe despre: BT Asset Management

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza