Links Sitemap Business Linker Sitemap

BGS este cel mai nou partener PayPoint România

1969 afisari
PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi Grupul BGS anunţă semnarea unui acord de colaborare. Astfel, clienţii BGS Divizia de Securitate îşi pot plăti de acum facturile în magazinele de proximitate partenere PayPoint.
Prin semnarea acestui acord de colaborare, PayPoint România continuă să inoveze, introducând în mediul de retail o nouă categorie de plăţi. Astfel, compania îşi consolidează portofoliul de parteneri pentru care se pot achita facturi în magazinele cu însemnele PayPoint, adăugând şi prima companie din domeniul siguranţei şi securităţii. Parteneriatul răspunde cu succes obiectivului de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă cât mai extinsă de plăţi, pe segmente din ce în ce mai variate. Modalitatea de plată a facturii prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: clientul BGS Divizia de Securitate trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigură şi rapidă, iar comisionul este zero.
"Ne bucurăm de fiecare dată când anunţăm un nou partener, deoarece fiecare lansare ne ajută să simplificăm tot mai mult vieţile consumatorilor noştri, care­ îşi plătesc facturile aproape de casă, fără să stea la cozi. Acum lansăm parteneriatul cu BGS, o companie al cărei nume este sinonim cu siguranţa şi suntem mândri că suntem prima compania de profil care aduce în mediul de retail plata pentru servicii de securitate. Siguranţa de care consumatorii se bucură sub umbrela BGS îşi găseşte un corespondent în siguranţa tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează prin PayPoint, ceea ce va garanta reuşita acestui parteneriat”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
"Parteneriatul cu PayPoint a fost gândit ca o modalitate de a face o economie de timp beneficiarilor noştri. Este o metodă de plată uşor de folosit, la îndemâna oricui, comodă, este acea soluţie simplă şi sigură pe care ne-o doream de mult timp. Ne bucurăm că am semnat acest acord de colaborare şi suntem siguri că acest parteneriat va fi apreciat de cei peste 15.000 de beneficiari care ne-au ales serviciile”, au declarat reprezentanţii Departamentului Marketing al BGS.
Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi plătite prin PayPoint în magazine din toată ţara, sigur şi rapid. Pe lângă serviciile Grupului BGS, consumatorii pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.
Citeşte mai multe despre: PayPoint România, BGS

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza