Links Sitemap Business Linker Sitemap

beautywater Q10 intră pe piaţa din România

4498 afisari
După ce a cucerit ţări ca Marea Britanie, Elveţia sau Rusia, beautywater Q10 a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală.
Narcisa Vlad şi Ioana Mîndru au descoperit fânâna frumuseţii şi a sănătăţii: "eram în aeroportul din Zürich la începutul anului şi voiam să-mi cumpăr o sticlă cu apă, iar când am văzut-o, am ştiut: trebuie să se afle şi în România că există o sursă de tinereţe mult mai eficientă decât pastilele sau cosmeticele aplicate local”, a spus Narcisa Vlad, Associate Partner Joana Trade & Sales.
Emoţionate, cele două antreprenoare au lăsat deoparte orice text şi au vorbit din inimă participanţilor despre visul împlinit de a aduce în România în exclusivitate băutura tineretii, iar Dana Săvuică, un model de frumuseţe şi sănătate, a fost gazda evenimentului. Dana Săvuică: “Acest produs este atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Niciodată nu ma implic într-un proiect sa prezint sau sa fiu endorser de imagine până nu mă încred 100% Cu siguranţa acest produs a fost testat de către mine şi i-am dat nota maxima. Este chiar foarte, foarte bun!”
Vlad Oancea, actor în cadrul companiei lui Dan Puric, Passe Partout, a oferit consultaţii gratuite publicului, interpretând cu mult umor, pe rând, rolul "expertului”, dar şi pe cel al gazdei emisiunii care a spus totul despre coenzima Q10.
Chiar şi actriţa Ioana Ginghină, care şi-a limitat apariţiile mondene, nu a rezistat invitaţiei de a descoperi noul aliat al frumuseţii şi sănătăţii: "Nu vreau să îmi scape nimic! Am aflat ca ne face mai frumoase datorită unor vitamine şi sunt chiar curioasa sa încerc. Eu sunt adepta unui pahar de apă pe stomacul gol dimineaţa şi poate că un pahar de beautywater face mult mai bine!”
Nici bărbaţii nu au ocolit tentaţia de a afla secretul unui ten reîntinerit şi sănătos "Beautywater are un gust mai bun decât... just water. Eu sunt foarte atent la ce mănânc, beau foarte multă apă plată, fac înot. Aş fi foarte curios să încerc regimul beautywater® Q10, pentru ca sunt convins că nu-mi poate face decât bine”, a spus Doru Isăroiu, solistul trupei Parlament.
Oamenii au devenit din ce în ce mai interesaţi de un stil de viaţă sănătos, iar frumuseţea se ştie că vine din interior. Stresul oxidativ contribuie la îmbătrânirea celulelor pielii. În ceea ce priveşte pielea, rolul sistemului  antioxidant de protecţie al propriului organism este dat de balanţa dintre exterior şi interior, vitamina E şi coenzima Q10 ocupând un rol important în procesul de regenerare a pielii, coenzima oferind şi protecţie UV în acelaşi timp.
Ultimele descoperiri ştiintifice arată că în timp, radicalii liberi conduc la distrugerea celulei, lucru care influenţează procesul de îmbătranire. Din acest motiv, este recomandat sa consumăm antioxdanţi ca vitamina E şi coenzima Q10, pentru a ne proteja celulele de oxidare.  Nivelul coenzimei Q10 începe să scadă în jurul vârstei de 30 ani, şi atunci trebuie să începem să o suplinim. Este important în primul rand să alegem o sursă naturală-în cazul beautywater® Q10, drojdia-şi să alegem o sursă care prezintă o biodisponibilitate cât mai ridicată. Asta înseamnă  că nivelul de absorbţie şi acţiune trebuie să fie cât mai crescut. De exemplu, în cazul capsulelor, substanţele nutritive  pot rămâne neutilizate cu până la 90% din cantitatea ingerată.

Un studiu ştiinţific realizat la Universitatea Hohenheim din Germania, în anul 2006, coordonat de către profesorul Hans Konrad Biesalski pe 54 subiecţi, a arătat că această coenzima în formă lichidă este absorbită mult mai repede decât în toate celelalte forme de administrare testate. Inovaţia în cazul beautywater®Q10 constă în solubilitatea coenzimei Q10 dar şi a vitaminei E, lucru care face posibilă o absorbţie cât mai eficientă. Din fericire, beautywater®Q10 conţine doza de coenzima Q10 necesară pentru o zi, şi jumătate din cea a vitaminei E.

În cadrul unui studiu efectuat de către cercetătorul japonez Y.ASHIDA şi colegii săi, s-a demonstrat că după o cantitate de 60 mg de CO Q10 consumată zilnic, după doar 14 zile s-ar produce o transformare vizibilă  în zonele ridate, prin reducerea profunzimii şi a suprafeţei acestora cu mai mult de 30%.  De aceea, pentru rezultate în timp, regimul pentru frumuseţe este recomandat o dată la trei luni şi constă în consumul unei sticle de beautywater®Q10 o dată pe zi, timp de 30 zile sau două sticle pe zi, timp de 15 zile.

Susţinătoare a unui stil de viaţă sănătos, Ioana Mîndru (Associate Partner Joana Trade & Sales), a declarat “suntem mândre că vom putea spune peste câţiva ani, că şi noi am contribuit la întreţinerea frumuseţii româncelor, frumuseţe devenită deja legendară.”

Studioul beautywater® Q10 din care au ” transmis în direct” Dana Săvuică şi actorul Vlad Oancea din compania lui Dan Puric, Passe Partout, a avut sediul la elegantul restaurant Jackie O, care susţine frumuseţea sub toate formele ei.

În România este distribuită exclusiv prin SC Joana Trade & Sales SRL. Regimul de frumuseţe beautywater® Q10 poate fi achiziţionat de pe site-ul www.beautywater.ro, dar şi din cafenele, restaurante, cluburi, centre spa & wellness, farmacii etc. Numele locaţiilor partenere vor fi disponibile pe site.
Citeşte mai multe despre: beautywater® Q10

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza