Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR stimulează economisirea

2748 afisari
Banca Comercială Romană (BCR) oferă, începând cu luna iulie, clienţilor care deţin conturi curente, comision zero de administrare, atâta vreme cât acesta este utilizat exclusiv în legătură cu funcţionarea produselor de economisire.
"În contextul reducerii dobânzilor interbancare şi implicit a dobânzilor pentru depozitele la termen, fiecare leu contează iar în alegerea celei mai potrivite variante de păstrare a economiilor este bine să luăm în calcul şi costurile adiacente. Încurajăm economisirea şi ne dorim ca toţi clienţii care economisesc la BCR să beneficieze, la maturitatea depozitului, de un caştig cât mai mare şi în acelaşi timp să aleagă tipul de cont curent care li se potriveşte nevoilor curente”, a declarat Catalina Rotaru, Şef departament Produse de Economisire şi Investiţii, in cadrul BCR.
Prin păstrarea aceluiaşi cod IBAN, contul poate fi foarte uşor echipat cu instrumente de plată electronice (card de debit / Internet Banking Click 24 Banking şi Phone Banking Alo 24 Banking / Tranzacţii Mobile / Alerte SMS etc.), comisionul de administrare fiind cel standard aferent tipului de cont curent de care clientul are nevoie.
BCR lansează, de asemenea, depozitul la termen de 3 luni, în lei, cu dobânda progresivă, ce creşte pe măsură ce depozitul este păstrat mai mult timp prin prelungiri automate succesive. Spre exemplu, clienţii vor obţine o dobândă cu 0.60% pe an mai mare decât cea standard, dacă păstrează  depozitul timp de un an de zile. În plus, în cazul lichidării depozitului înainte de scadenţă, dobânda plătita este de 1% pe an, clientul încasând astfel mare parte din dobânda calculată până la acel moment.
Alături de aceste măsuri, BCR vine şi cu o noutate pentru toţi clienţii BCR cărora le oferă un preţ redus cu valori cuprinse între 15 – 100 Euro pentru plăţile în valută efectuate în cadrul Grupului Erste. Astfel, plătile în valută efectuate între băncile din Grupul Erste se operează mult mai rapid şi la costuri reduse, transferurile ordonate până la ora 15.00, prin orice canal, realizandu-se în aceeasi zi.
De asemenea, începând cu data de 15 septembrie 2014, BCR va justa comisionul pentru procesarea plăţilor de popriri efectuate la solicitarea autorităţilor competente, la nivelul de 10 lei pentru plăţi de până la 100 lei inclusiv, respectiv 30 lei pentru plăţi mai mari de 100 lei. De asemenea banca va reduce dobânda pentru disponibilităţi la vedere din contul curent, în linie cu piaţa, de la 0.01% pe an la 0% pe an, indiferent de valuta contului.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza