Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR oferă Certificate Index ce au ca suport aurul

6033 afisari
Banca Comercială Romană (BCR) a anunțat că oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa Certificate Index ce au ca suport aurul și al cărui preț reprezintă valoarea în lei a unui gram de aur.
“Oferim clienților noștri, în premieră în Romania, posibilitatea de a achiziționa direct pe Bursa de Valori București, Certificate Index care urmăresc evoluția Aurului Fizic și care aduc același randament cu Aurul Fizic, fără a avea însă costuri suplimentare legate de depozitare, asigurare, transport sau evaluare”, a declarat Laura Hexan, Șefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR. Cumpărănd un Certificat Index, investitorul cumpără de fapt echivalentul în lei al unui gram de aur.
“Este binecunoscut statutul aurului de activ de refugiu cu rol de protecție împotriva inflației. Istoric, achiziționarea regulată de aur financiar pe termen mediu și lung a ajutat la conservarea averii investitorilor. ținând cont de condițiile actuale, de acutizarea problemelor de pe piețele financiare globale, tot mai mulți investitori se îndreaptă către aur”, a adăugat Laura Hexan.
Potrivit băncii, Certificatele Index pot fi tranzacționate și on-line prin intermediul platformei BCR Broker.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza