Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR lanseaza noile pachete de cont curent

3343 afisari
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea noilor pachete de cont curent, respectiv ClasiCont BCR, care ofera acces clientilor la contul deschis la BCR, ExtraCont BCR, pentru persoanele care fac plati de facturi, transferuri si depozite, inclusiv prin internet si telefon, si TotalCont BCR, care este un pachet de tip all inclusive, dedicat clientilor pasionati de plata cu cardul si de utilizarea internet bankingului, oferind un numar nelimitat de tranzactii intra si interbancare cu comision zero.
“Pachetul de cont curent este foarte atractiv pentru toti aceia care doresc sa-si administreze eficient finantele intregii familii. Acest produs are ca avantaj major utilizarea foarte usoara intrucat se axeaza pe canalele directe oferite de BCR precum internet si phone banking sau mobile banking, iar clientul nu mai este obligat sa se deplaseze la banca pentru a face diverse operatiuni, ci poate efectua tranzactiile direct de acasa si din orice locatie s-ar afla, fie de pe calculator sau de pe telefon. Un simplu cont curent este bun, dar nu este suficient pentru nevoile oamenilor din ziua de astazi. Clientii ne-au spus foarte clar acest lucru si ne-au zis si ce se asteapta ei sa primeasca de la noi, iar pe scurt asta s-ar traduce in acces rapid  si simplu la cont, sa nu piarda timpul cu efectuarea platilor zilnice de facturi, dar si sa aiba  controlul banilor. Cel mai important aspect este acela ca oferim acces gratuit la conturile clientilor prin toate canalele, indiferent de pachet la preturi fara concurenta”, a declarat Martin Skopek, vicepresedinte executiv retail al BCR.
O alta noutate pentru clientii BCR este serviciul BCR Alert (alerte trimise prin SMS/email) prin care acestia sunt notificati atunci cand in contul lor intra si ies bani (inclusiv tranzactii cu cardul), si inainte de efectuarea unui direct debit, astfel incat clientii sa se asigure ca dispun de banii necesari pentru efectuarea platii.
Mai mult, pentru toti clientii care depasesc pragul de 1.500 de lei pe luna la platile realizate cu cardul de debit la comercianti si/sau pe internet si care accepta primirea de notificari prin Mailbox-ul disponibil prin platforma Click 24Banking BCR, primesc o dobanda de 4% pe an la disponibilul din cont.
Potrivit bancii, clientul poate alege cardul care i se potriveste in cadrul oricarui pachet, incepand cu Visa Electron sau Maestro, ZAMBET BCR pentru clientii care ocuiesc in Bucuresti, acesta putand fi utilizat in acelasi timp si pentru plata calatoriilor de autobuz sau metrou,  pana la Mastercard Gold pentru clientii care obisnuiesc sa calatoreasca in strainatate .
"Am construit aceasta oferta ca solutie la nevoile diferite ale clientilor  iar noul pachet ClasiCont vine sa raspunda unei nevoi de baza in timp de TotalCont este un pachet de tip “all inclusive” ce acopera cele mai exigente asteptari. Asadar, consideram oferta BCR cea mai completa de pe piata ce raspunde tuturor nevoilor si aduce in acelasi timp inovatie si simplitate“, a adaugat Martin Skopek.
Banca a precizat ca preturile acestor pachete de cont curent incep de la 4,5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8,5 lei/luna pentru ExtraCont BCR si 12,5 lei/luna pentru TotalCont BCR.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza