Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR introduce creditarea in lei in cadrul Programului Prima Casa

2801 afisari
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea creditarii in lei in cadrul Programului Prima Casa 4. Dobanda este variabila si este formata din Robor la trei luni plus o marja de 2,3% p.a. pentru clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont BCR sau 2,5% p.a. pentru clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR.
Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de minim 5%. Banca a mai precizat ca accepta pana la trei coplatitori. “Consecventa politicii sale, de sustinere a creditarii in moneda nationala, BCR a inceput acordarea de credite in lei in cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4. Astfel, prin accesarea creditului Prima Casa în moneda în care clientul obtine venitul se elimina riscul valutar, ceea ce este în concordanta si cu recomandarile Bancii Nationale a Romaniei. Un alt avantaj pentru clienti este acela ca BCR nu percepe comision de analiza dosar, iar clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont BCR, beneficiaza de o reducere a dobanzii cu 0,2 puncte procentuale fata de dobanda standard”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail, BCR.
Potrivit bancii, poate beneficia de credit Prima Casa 4 orice persoana fizica care nu detine în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul în care a fost dobandita, sau care detine în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Program, în suprafata utila mai mica de 50mp.
Pana in prezent, BCR a acordat credite în valoare de peste 300 milioane euro în cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4 si a ajutat astfel peste 8.200 de familii sa îsi achizitioneze prima locuinta. In total, BCR a acordat peste 23.000 credite în cele patru etape ale Programului Prima Casa, volumul acestor credite fiind de aproximativ 900 milioane euro.
Citeşte mai multe despre: BCR, Prima Casa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza