Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR BpL reduce comisionul de administrare pentru credite

6445 afisari
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a anuntat reducerea comisionului de administrare pentru creditele nou acordate, de la 0,15% la 0,05%.
“Prin aceasta reducere a comisionului de administrare pentru creditele nou acordate, BCR Banca pentru Locuinte vine in intampinarea nevoilor locative ale clientilor sai. Astfel, produsele de creditare vor avea comision fix de administrare credit de 0,05% care se reflecta intr-o reducere substantiala a DAE pentru tipurile de contracte Locuinta Plus şi Economii Plus. In plus, toate produsele de creditare locativa oferite de BCR Banca pentru Locuinte beneficiaza de dobanda fixa de 5% sau 6% pe an pe toata perioada creditului, zero comisioane de analiza dosar si rambursare anticipata, zero costuri pentru evaluarea garantiilor, cat şi marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare, produsele de creditare fiind acordate doar in lei”, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.
Creditele acordate de banca pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.
Citeşte mai multe despre: BCR Banca pentru Locuinte

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza