Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR anunta cresterea volumului de tranzactii Moneygram

3028 afisari
BCR a anuntat ca clientii sai au efectuat anul trecut peste un million de transferuri prin intermediul Moneygram cu o valoare de peste 400 milioane euro spre si dinspre Romania, precum si intre persoane din tara.
Astfel, numarul tranzactiilor Moneygram prin intermediul BCR a crescut cu aproximativ 10% anul trecut, comparativ cu 2010.
“Comportamentul de transfer al clientilor BCR s-a schimbat in contextul ultimilor ani. Romanii din strainatate trimit sume mai mici de bani, dar mai des. Totodata, se observa ca de la inceputul anului pana acum s-a diminuat numarul tranzactiilor primite din Spania Italia si Marea Britanie. Interesanta este in schimb cresterea importanta, aproape dubla, a trimiterilor din Romania catre aceste tari. Solidaritatea romanilor se reconfirma. Acum cei din tara ii ajuta pe cei plecati in strainatate ca urmare a contextului economic dificil“, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Departamentul Produse de Economisire si Investitii, BCR.
De asemenea, BCR a anuntat ca impreuna cu MoneyGram s-au facut investitii importante pentru injumatatirea timpului necesar efectuarii unei tranzactii. “Stim cat de greu trece timpul atunci cand ai o urgenta care implica trimiterea sau primirea de bani in tara sau in strainatate indiferent de valuta. Pentru clientii nostri, am investit in reducerea la jumatate a timpului pe care il petrec in unitatile noastre pentru o operatiune BCR-MoneyGram, iar cei care primesc bani nu platesc niciun fel de comision de incasare a sumei. Operatiunea este foarte simpla, nu este necesara completarea niciunui formular sau detinerea unui cont bancar”, a adaugat Catalina Zincenco.
Citeşte mai multe despre: BCR, Moneygram

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza