Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR acorda sprijin start-up-urilor si IMM-urilor

6888 afisari
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii in conditii avantajoase in urma semnarii unei conventii cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) privind Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START, aferent anului bugetar 2012.
Potrivit bancii, aceasta noua forma de sprijin pentru solicitanti are urmatoarea structura de finantare: AFN (alocatia financiara nerambursabila) - maxim 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 100.000 RON/beneficiar; credit bancar - minim 30% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitie, exclusiv TVA, maxim 50.000 RON/beneficiar; contributia proprie a beneficiarului: minim 30% din valoarea eligibila a  proiectului de investitie pentru cei care nu solicita credit.     BCR va acorda credite in lei, cu o dobanda variabila compusa din ROBOR 6 luni + 3 p.p. (dobanda 8.6% considerand ROBOR6M de 5.6%), comision de analiza de 150 lei si comision de gestiune (acordare) de 1%, perceput la valoarea creditului si incasat la data efectuarii primei trageri din credit.
Beneficiarii acestor credite pot fi societati comerciale (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) organizate in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale cu modificarile si completarile ulterioare sau in baza OUG nr. 6/2011.
Citeşte mai multe despre: BCR, AIPPIMM

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza