Links Sitemap Business Linker Sitemap

Baneasa Drive In Cinema face bilantul anului 2010

1916 afisari
Peste 30.000 de spectatori, 864 kilograme de popcorn consumate, 43.200 minute de proiectii, trei cereri in casatorie supriza, patru mesaje aniversare si trei declaratii de dragoste, acesta ar fi bilantul celui de-al doilea an de Baneasa Drive In Cinema.
Baneasa Drive In Cinema se inchide anul acesta pe 24 octombrie, dupa sapte luni in care a oferit cele mai asteptate premiere cinematografice din 2010. In al doilea an de activitate, cinematograful in aer liber a atras peste 15.000 de masini.   
In 2010, Baneasa Drive In Cinema s-a redeschis pe data de 16 aprilie, dupa o saptamana de proiectii speciale: Best of Anim’est 2008 & 2009, Best Of Spune pe Scurt, Seara de Film Francez şi Festivalul Internaţional de Film NexT. “Ne-a făcut o deosebita placere sa fim prezenti la Baneasa Drive In Cinema unde am descoperit o echipa profesionista cu care, pe langa faptul ca am dezvoltat o colaborare fructuoasa, am legat si o frumoasa relatie de prietenie. Proiectia noastra a fost primita cu caldura, numarul mare de spectatori prezenti la programul din cadrul Festivalului NexT ne face sa ne dorim ca si la editiile viitoare ale festivalului sa continuam acest parteneriat”, a declarat Catalin Andichin, Corporate Relations Manager, NexT Film Festival.  
De asemenea, fanii fotbalului s-au putut bucura in iulie de sase seri pline de adrenalina la vizionarea meciurilor din sferturile de finala, semifinale si finala Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.  
Potrivit Baneasa companiei, cinematograful va fi redeschis anul viitor, in luna mai.  Citeşte mai multe despre: Baneasa Drive In Cinema

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza