Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania oferă finanţare pentru Ovidius Clinical Hospital

2874 afisari
Banca Transilvania, prin Divizia pentru Medici, a acordat o finanţare de aproape 16,7 milioane lei, echivalentul a 3,7 milioane euro, pentru construirea şi dotarea spitalului Ovidius Clinical Hospital, deschis în luna martie la Constanţa.
Capacitatea unităţii medicale este de 53 de paturi în regim de spitalizare continuă şi de zi, iar aparatura este de ultimă generaţie. Aceasta asigură îngrijiri medicale de specialitate în 22 de domenii, cum ar fi: gastroenterologie, imagistică şi explorări funcţionale, chirurgie generală, cardiologie, chirurgie vasculară, chirurgie plastică, chirurgie toracică, diabet, nutriţie, boli metabolice, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oncologie, ortopedie, reumatologie, reabilitare medicală, farmacie cu circuit închis etc.
Andrei Dudoiu, Director General Adjunct–Companii în cadrul Băncii Transilvania, a declarat: "Suntem bucuroşi că avem ocazia să susţinem o afacere 100% românească, din domeniul medical. Ştim că Ovidius Clinical Hospital este mai mult decât un proiect de business. Este o idee de echipă, devenită realitate, a unui grup de medici întreprinzători cu care Banca Transilvania are onoarea să colaboreze, medici care şi-au propus să ofere excelenţă în îngrijirea pacienţilor”.
Banca Transilvania are peste 30.000 de clienţi medici, cabinete şi clinici medicale cu care colaborează prin intermediul Diviziei pentru Medici. In ceea ce priveşte finanţarea domeniului medical, plasamentele totale ale BT depăşesc 900 milioane lei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza