Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania finanţează Scandia Food cu 22 de milioane de euro pentru investiţii

2721 afisari
Banca Transilvania a anunțat acordarea unui credit de 22 de milioane de euro companiei Scandia Food, producător de conserve pe bază de carne. Având în vedere valoarea acestui împrumut, BT devine principalul partener financiar al companiei Scandia Food.
Scandia a apelat la această soluție pentru a achita creditele existente și pentru a putea folosi noile oportunități de pe piața conservelor pe bază de carne. Împrumutul, din care 60% este contractat în lei, va fi folosit atât pentru optimizarea capacităților tehnologice, cât şi pentru asigurarea capitalului  pentru noi oportunități de investiție în 2014. “Intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a Scandia Food și ne bucurăm  că  Banca Transilvania este alături de noi, o companie românească puternică, la fel cum este și Scandia. Sunt sigur că vom reuşi să îndeplinim împreună obiectivele stabilite”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, în legătură cu alegerea făcută de companie pentru această refinanțare.
La rândul său, Ömer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania, a afirmat: “Suntem onoraţi să avem printre clienţii nostri lideri de piaţă şi branduri româneşti, aşa cum este Scandia Food. Rapiditatea a fost unul dintre elementele care au dus la succesul acestui parteneriat. Acesta este unul dintre avantajele companiilor româneşti, în care decizia se ia repede, centralizat acasă”. 
Cele două companii au ajuns la un acord în privința creditului de refinanțare în doar 45 de zile de la începutul demersului Scandia Food.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania, Scandia Food

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza