Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auchan Retail România și Oney Bank au lansat aplicația de plăți mobile Well.com

1644 afisari
Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil unică în România, ce permite fie plata cu autentificare biometrică - cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR. Plata cu amprentă este o inovație pe piața locală, Auchan fiind primul comerciant din România care implementează această tehnologie în magazinele sale.
Utilizatorii aplicației care optează pentru plata cu autentificare biometrică nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul, în timp ce plata este extrem de sigură, foarte rapidă și comodă, datele rămânând doar pe telefonul clientului.
Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android și iOS, împreună cu orice card de debit sau de credit Mastercard sau VISA emis în România.

“Preocupați de îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților noștri,  atât  online cât și offline, am lansat, în 2015 casele rapide – unde scanarea este realizată de personalul nostru, iar plata – cash sau card – în mod independent, de  către clienți. A urmat, în 2017, implementarea, în premieră, a caselor inteligente - self checkout, care permit clienților derularea rapidă și autonomă a întregului proces.  Astăzi, aducem în România, alături de partenerii de la Oney Bank, o nouă soluție bazată pe tehnologie de top – plata validată cu amprentă, disponibilă alături de cea prin cod QR. Ne dorim ca aceste schimbări să fie utilizate și apreciate de clienții noștri, să le simplifice  parcursul de cumpărare în magazinele noastre și să îi ajute să câștige timp", a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Client și Inovație Auchan Retail România.

"Suntem fericiți să anunțăm începutul unui proiect inovator ce face parte din strategia de dezvoltare și inovație a Oney, proiect ce își propune să transforme în mod spectaculos experiența client în condiții de înaltă securitate și la viteză maximă. Pilotul, demarat împreună cu Auchan, aduce prima metodă de plată biometrică pe piața din România însă este doar începutul. Ne propunem să schimbăm relația dintre comercianți și clienții lor simplificând modul în care, aceștia din urmă, plătesc. Vă invităm să încercați experiența plății cu amprentă, o experiență  pe cât de simplă pe atât de rapidă. Nu este nevoie să mai scoateți portofelul si nici  telefonul. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți terminalul cu degetul și plata este realizată”, a spus la rândul său Jean-Michel Goncalves, Director General Oney Bank România



 
Citeşte mai multe despre: Auchan Retail România, Oney Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza