Links Sitemap Business Linker Sitemap

Athénée Palace Hilton anunță numirea unui nou Director General

2060 afisari
Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general la Hilton Baku.
Gieringer are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității și în cadrul lanțului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City, unde a avut performanțe deosebite, onorate prin câștigarea unor numeroase distincții internaționale în ospitalitate. De asemenea, în intervalul de timp petrecut acolo, Gieringer a primit din partea Hilton premiul "Liderul Anului 2014 în Europa”. 

Înainte de Budapesta, Gieringer a petrecut patru ani în Turcia, ocupând funcția de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operațiuni pentru Hilton Ankara. Înainte de aceste poziții, Gieringer a condus departamentele operaționale ale hotelurilor Hilton Mainz și Hilton Mersin.

Pe lângă managementul hotelurilor, Gieringer a acumulat expertiză de-a lungul timpului prin implicarea directă în cadrul unor proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia, sau deschiderea hotelului Hilton Sofia la începutul anilor 2000. Experiența vastă a lui Gieringer în domeniul ospitalității a început timpuriu, odată cu studiile sale desfășurate la  Hotelfachschule Villa Blanka, Școala de Management Hotelier din Austria. 

Gieringer revine la București după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton. "Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureștiului și să mă alătur unei echipe care își asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă clasă; împreună ne vom asigura că Athénée Palace Hilton continuă să le ofere oaspeților experiențe excepționale. În acest sens vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor și sălilor de conferință, adresându-ne atât oaspeților din afară cât și pieței locale”, a declarat Gieringer. „În plus, sunt încântat să mă întorc în București și să observ cum a crescut piața hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalității și să promovăm Bucureștiul către turiștii din întreaga lume“, a adăugat acesta.

Citeşte mai multe despre: Athenee Palace Hilton

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza