Links Sitemap Business Linker Sitemap

Astra Asigurari are un nou centru de constatari daune la Brasov

2169 afisari
Astra Asigurari a anuntat oficial deschiderea operationala a Centrului de Constatari Daune din orasul Brasov, care functioneaza in incinta Unirea Shopping Center din localitate.
“Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri si pentru a le oferi servicii de maxima calitate si promptitudine, am inovat pe toate planurile: am deschis centre de dauna amplasate in spatii moderne, usor accesibile, ne-am diversificat portofoliul de produse, am intrat pe nise si am accesat canale de vanzare alternative. Am investit in tehnologie de varf cu care ne-am dotat forta de vanzare, ne-am dezvoltat pe online. Ne-am consolidat pozitia in piata cu fiecare an care a trecut. Azi suntem compania No.1 in Topul Asiguratorilor romani. Vom inova in continuare, vor urma inaugurari ca cea de astazi si in alte orase mari din tara . Eu si Membrii Directoratului Astra Asigurari ne vom implica personal in rezolvarea fiecarui caz de dauna. Iar eforturile noastre nu se vor opri aici! Vom continua cu aceeasi tarie pentru a oferi romanilor servicii de despagubire si asigurare la nivel occidental.’’, a declarat Radu Mustatea, Presedintele Directoratului Astra Asigurari.  In cadrul aceluiasi eveniment, compania a anuntat lansarea inca unui proiect prin care pune la dispozitia Clientilor numarul de telefon (gratuit) 0800 0800 88 si adresa de mail reclamatii@astrasig.ro, la care acestia pot sesiza orice dificultate ar intampina in procesul de solutionare a dosarelor de dauna. 
Daunele platite de companie au inregistrat in semestrul I 2010 o crestere cu 57% fata de semestrul I 2009, cuantumul acestora crescand de la 148,41 milioane lei in 2009 la 233,26 milioane lei in 2010. Numarul dosarelor avizate pana la inceputul lui septembrie 2010 este de 84.504 la nivelul intregii tari, din care 3.147 de dosare instrumentate numai in Brasov. 
Sumele achitate de companie pentru despagubiri pana la inceputul lunii septembrie 2010 au o valoare globala de 323.115.169 lei,  din care 9.837.111 lei, reprezinta despagubiri din daune inregistrate in Brasov. Compania a instrumentat peste 1.269 de dosare de dauna rezultate in urma inundatiilor din nordul tarii.  Citeşte mai multe despre: Astra Asigurari, Centru Constatari Daune

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza