Links Sitemap Business Linker Sitemap

Asigurările medicale pentru membri familiei formează majoritatea solicitarilor primite de MediHelp

775 afisari
Acoperirea costurilor cu spitalizarea, consultațiile și investigațiile în regim ambulatoriu, imagistică avansată, maternitatea și controlul anual medical preventiv reprezintă principalele solicitări ale familiilor care încheie polițe de asigurare medicală internațională.
MediHelp România, parte a MediHelp International, a realizat recent o statistică a solicitărilor primite din partea persoanelor fizice, la nivel național.  De la începutul anului 2016, peste 90% dintre solicitările primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurări medicale pentru membrii familiei, iar majoritatea solicitărilor au fost primite de la femei cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, majoritatea cu domiciliul în București.

Dintre serviciile incluse de polița de asigurare, precum analize multidisciplinare și consultații de rutină, intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, servicii de imagistică avansată si chiar tratament pentru cancer și transplant de organe, cele mai accesate au fost cele în regim ambulatoriu. 

"În ceea ce privește apetența pentru a se trata la spitale și clinici din străinătate, clienții noștri aleg să meargă în altă țară pentru situații complexe, precum intervenții chirurgicale deosebite, pentru situații de cancer sau pentru maternitate”, declară Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

Țările cele mai accesate sunt Austria, preferată pentru intervenții chirurgicale complexe sau pentru diagnosticarea corectă a pacientului, Turcia, unde cele mai accesate sunt serviciile de tratament al cancerului sau Germania, țară aleasă în special de românii stabiliți acolo.  

Citeşte mai multe despre: MediHelp

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza