Links Sitemap Business Linker Sitemap

Aplicația Xerox Easy Translator Service, premiată la Enterprise App 2016

1605 afisari
Aplicația Xerox Easy Translator Service a câștigat premiul acordat de CRN (The Channel Company), în 2016, la categoria Productivitate. Compania a precizat că aplicația Xerox este prima soluție de acest tip din lume și simplifică semnificativ procesele de traducere din companii, oferindu-le acestora un avantaj competitiv.
"Premiile Enterprise App sunt deosebit de importante pentru Xerox, deoarece ne oferă un sprijin în promovarea produselor către principalele publicuri țintă: partenerii noștri autorizați”, spune Fred Ramsey, Office & Solutions Business, Xerox. "Acești parteneri au în oferta lor diverse echipamente multifuncționale Xerox care au încorporată platforma ConnectKey, platformă ce include o multitudine de instrumente de productivitate, printre care și aplicația Xerox Easy Translator Service”, a adăugat Ramsey.

Xerox Easy Translator Service permite utilizatorilor să traducă documente extrem de rapid. Aplicația este disponibilă de pe computer, smartphone, tabletă sau echipamente de imprimare multifuncționale. În prezent, se pot realiza traduceri în 44 de limbi, printre care se numără franceza, lituaniana, araba și japoneza. Aplicația traduce documente tipărite, scanate sau în format editabil, fiind compatibilă cu cele mai folosite tipuri de fișiere, de la Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel) și HTML, la fișiere de tip PDF, Jpeg, Tif, Gif sau Png.

Premiile Enterprise App (Appys) sunt acordate de CRN anual acelor companii care au demonstrat că inovațiile lor îi ajută pe angajați să își desfășoare activitatea mai eficient, chiar și din afara spațiului de lucru. De asemenea, premiile pun accent pe tehnologiile care permit furnizorilor de soluții și clienților acestora să crească valoarea business-ului lor.

În 2016, inovațiile câștigătoare la Appys au găsit soluții pentru diverse provocări cu care se confruntă oamenii din companii, de la revizuirea datelor, la gestionarea infrastructurii IT și la colaborarea cu alți angajați.
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza