Links Sitemap Business Linker Sitemap

Anna Grzelonska preia poziția de CEO al NN in Turcia

1073 afisari
NN Group anunță că Anna Grzelonska, în prezent director general al NN Asigurări de Viaţă, va fi numită Chief Executive Officer al NN în Turcia începând cu 1 decembrie 2020, mandatul său urmând să fie aprobat de autoritatea de reglementare din Turcia. Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, în prezent Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă, va prelua mandatul de CEO interimar al companiei în România, începând cu 1 octombrie 2020.

Anna Grzelonska s-a alăturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia în 2008, ca director al ariei de Marketing și Comunicare, și a deținut de atunci mai multe roluri de management în companie. În 2010, Anna a fost numită Chief Marketing Officer și membru în echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. În 2014, a fost numită Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia, având un rol cheie în promovarea viziunii centrate pe client la nivelul întregii organizații și în conturarea unei experienţe relevante pentru client, contribuția sa fiind esenţială pentru repoziționarea NN în segmentul bancassurance.
Din 2017, Anna Grzelonska a preluat rolul de Chief Executive Officer al NN Romania și a coordonat echipa de management locală cu misiunea de a consolida prezența de succes a companiei pe piața de asigurări din România. În acest rol, împreună cu echipa de management, Anna Grzelonska a întărit poziţia companiei pe plan local prin tranziția portofoliului de produse către asigurări cu componentă de protecţie și prin progresul semnificativ în demersurile de digitalizare și îmbunătățire a experienţei clienților.
Citeşte mai multe despre: NN Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza