Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom va moderniza flota de trenuri ușoare din Los Angeles

1767 afisari
Alstom a obținut un contract în valoare de peste 130 de milioane de euro (140 milioane USD) de la Autoritatea Metropolitană de Transport a Comitatului Los Angeles (METRO)
 pentru a efectua revizia generală la jumătatea ciclului de viață a unui număr de 52 de vehicule feroviare ușoare (LRV) tip P2000, care operează pe liniile Albastră, Verde și Expo din Los Angeles.
Activitatea de revizie generală include modernizarea principalelor sisteme, cum ar fi cele de propulsie, HVAC (1), de control automat al trenului, sistemele auxiliare de alimentare cu energie electrică, de control al frânării, de comunicații și de comandă a ușilor, precum și sistemele de boghiuri. Prin această revizie generală se așteaptă ca METRO să își mențină în funcțiune flota pentru încă o perioadă de cel puțin 15 ani, dar și cu o îmbunătățire a confortului, disponibilității și fiabilității.
"Suntem încântați că METRO a selectat Alstom pentru efectuarea reviziei generale a flotei de vehicule tip P2000, pe baza ofertei noastre tehnice, precum și a experienței și performanței noastre din trecut în ceea ce privește gestionarea proiectelor. Alstom se angajează să lucreze pentru agențiile de transport de pe Coasta de vest a Americii, iar revizia generală a LRV-urilor va permite METRO să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi,” a declarat Jérôme Wallut, Senior Vice President pentru Alstom America de Nord.

Alstom va realiza activitățile de revizie generală la unitatea sa din Mare Island din orașul Vallejo, California. Această unitate dedicată activităţilor de producție și servicii va asigura demontarea, asamblarea finală și testarea vagoanelor. Unitatea Alstom din Naperville, Illinois, va realiza activitățile de inginerie necesare pentru proiect. Primele vehicule ce urmează să fie supuse reviziei generale vor sosi la Mare Island în iulie 2017, iar ultimele LRV-uri reparate și modernizate vor fi repuse în funcțiune în 2021. Alstom estimează că programul de revizie generală a LRV-urilor va crea aproximativ 45 de locuri de muncă pe durata contractului, pe măsură ce compania continuă să investească în unitatea sa din Mare Island.

Alstom deține o experiență solidă în întreținerea și modernizarea trenurilor, indiferent dacă acestea au fost sau nu construite de companie. Flota de vehicule feroviare ușoare tip P2000, construite de un alt producător, va beneficia de experiența de peste 20 de ani a Alstom în activitatea de servicii feroviare. În plus, Alstom deține o vastă experiență în activitatea de revizie generală a vagoanelor de tren în Statele Unite, cu modernizarea a aproape 5.100 de vagoane pentru numeroase agenții de transport importante, inclusiv New York City Transit, Chicago Transit Authority, New Jersey Transit, Southeast Pennsylvania Transit Authority, Massachusetts Bay Transit Authority, Maryland Transit Administration, Amtrak, Caltrans și Port Authority Transit Corporation. Pe lângă revizia generală a flotei P2000, unitatea Alstom din Mare Island sprijină Agenția Municipală de Transport din San Francisco cu un program de inventar administrat de vânzător; executarea reparațiilor la flota Amtrak Pacific Surfliner de vagoane eșuate sau avariate; modificarea unui număr de 66 de vagoane de tren de pasageri intercity cu două niveluri ale Caltrans, precum și transformarea vagoanelor de pasageri tradiționale Rocky Mountaineer.


(1) Încălzire, Ventilație și aer condiționat

Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza