Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom lansează StationOne, piața online dedicată sectorului feroviar

1764 afisari
În cadrul InnoTrans, la Berlin, Alstom a lansat StationOne, prima piață online dedicată sectorului feroviar, ce asigură conectarea profesioniștilor al căror obiectiv este să ridice nivelul de performanță operațională. Platforma este concepută ca o modalitate eficientă de promovare și accesare a unei game mai largi de produse și servicii pentru sectorul feroviar.
Astfel, StationOne este unica platformă specializată pentru cumpărarea și vânzarea de produse și servicii legate de mobilitate. Bazată pe principiul simplității, al vitezei și siguranței, aceasta urmărește să aducă mai multă fluiditate în lanțul de aprovizionare al profesioniștilor în mobilitate, prin facilitarea identificării componentelor, efectuarea de comenzi și organizarea livrărilor. StationOne propune componente și produse pentru mobilitate, cu specializare în toate zonele sectorului feroviar, inclusiv trenurile, infrastructura, depourile și stațiile. Componentele includ, între altele, roți, lagăre, motoare, suspensii, cabluri, buloane, camere, unelte pentru depouri, echipamente de protecție individuală și servicii cum ar fi de instalații, reparații, revizii, formare profesională și servicii de asistență tehnică. 

"Suntem foarte mândri că putem propune profesioniștilor în mobilitate să se conecteze în premieră la o piață mondială în sectorul feroviar. Pentru prima dată în industria noastră, StationOne va facilita procesul de aprovizionare al operatorilor și va permite diverșilor comercianți să acceseze clienți din întreaga lume printr-o singură platformă online”, declară Didier Bohin, președintele StationOne.

StationOne este concepută ca o entitate juridică total independentă de Alstom. Aceasta funcționează într-un mediu dedicat și separat, care asigură o neutralitate totală în ceea ce privește produsele și serviciile oferite și o totală confidențialitate datorită sistemului de ultimă generație de securitate a datelor. StationOne este deschis produselor și serviciilor de la toți comercianții din sectorul feroviar.

StationOne este acum deschisă comercianților, iar în luna noiembrie 2018 va intra în funcțiune și pentru clienți.

Citeşte mai multe despre: Alstom, StationOne

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza