Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom câștigă un contract pentru 150 de trenuri regionale în Italia

1598 afisari
Alstom va furniza operatorului național italian Trenitalia 150 de trenuri regionale noi, de capacitate medie, în baza unui contract-cadru în valoare de aproximativ 900 de milioane de euro. Contractul include o opțiune privind furnizarea serviciilor de întreținere.
Prima comandă este de 47 de trenuri cu o valoare totală de 240 de milioane de euro. Se estimează că Alstom va începe să livreze primele trenuri la începutul anului 2019.
“Acest succes confirmă performanța la care a ajuns compania noastră în ultimii 15 ani, în domeniul transportului regional. Coradia Meridian este un tren de succes pentru care au fost respectate toate termenele de livrare și standardele de calitate și fiabilitate. Această nouă comandă ne oferă ocazia de a ne consolida relația cu clienții și a continua colaborarea cu autoritățile regionale din Italia și cu compania Trenitalia, în vederea îmbunătățirii transportului local din această țară”, a declarat Andreas Knitter, Senior Vice President Europe al companiei Alstom.
Noile trenuri regionale de capacitate medie pentru Trenitalia sunt trenuri cu o singură punte, proiectate cu două vagoane și cu până la 321 de locuri. Această soluție este adaptată la diferite configurații și cerințe pentru transportul regional și suburban. Trenul oferă o gamă amplă de dotări interioare, servicii și accesorii. Fiecare Regiune își poate personaliza ușor trenurile, utilizând o configurare interactivă.
Potrivit companiei, până în prezent, peste 100 de trenuri Coradia Meridian sunt deja operaționale în regiunile Piemonte, Lombardia, Toscana, Umbria, Lazio, Marche, Abruzzo, iar în curând Trentino și Sicilia vor beneficia de acestea.
Cele trei unități Alstom din Italia se vor implica în activitățile de proiectare și producție dedicate noilor trenuri regionale pentru Trenitalia: Savigliano (1.000 de angajați), Sesto San Giovanni (340 de angajați) și Bologna (600 de angajați).
Contractul va contribui, de asemenea, la extinderea rețelei italiene de furnizori a companiei Alstom.
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza