Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom asigură călătorii că circulația la metrou se va desfășura normal

1677 afisari
Alstom a anunțat că traficul cu metroul nu va fi afectat de greva de avertisment, întrucât există suficiente trenuri de rezervă disponibile, care pot asigura capacitatea de transport necesară pentru acel interval orar. Compania Alstom a precizat că respectă dreptul tuturor angajaților și a luat cunoștință de greva de avertisment anunțată pentru data de 10 august.
De asemenea, compania a mai anunțat că creșterea salarială propusă de companie este de 3%, după cum urmează: pentru manageri și specialiști, 3% creștere salarială pe bază de merit; pentru muncitori, 2% creștere generală plus 1% creștere acordată pe bază de merit, ceea ce în condițiile economice actuale (deflație, scăderea TVA etc.) este o propunere foarte generoasă. Potrivit anunțului companiei, salariul mediu net la nivelul echipei care asigură mentenanța materialului rulant este mult superior salariilor existente pe piața din România; în plus față de salariu, angajații au un pachet de beneficii extrem de consistent.
Compania a mai precizat că de-a lungul anilor au fost făcut investiții semnificative pentru îmbunătățirea tuturor condițiilor de lucru. Ca urmare, halele sunt acum ventilate, dotate cu aer condiționat cu aport de aer proaspăt, sisteme performante de încălzire, instalații de iluminat corespunzătoare etc.
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza