Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom și Grupul Safran semnează un acord de cooperare tehnologică

288 afisari
Alstom și Safran au semnat un acord de cooperare tehnologică în cadrul Air Show, Salonul de aeronautică de la Paris, cu scopul inițial de a pune în comun competențele și experiența în sisteme de propulsie electrică ale celor două companii.
Această cooperare în domeniul cercetării și dezvoltării reunește două companii de înaltă tehnologie, fiecare dintre ele fiind lider de piață: cea a mobilității, în cazul Alstom, și cea a aeronauticii, industriei aerospațiale și apărării în cazul Safran. Pentru început, acordul se va concentra pe două teme principale: componente și tehnologii pentru echipamente cu propulsie electrică, respectiv sisteme de propulsie electrică și hibridă pentru aeronave și vehicule pentru transportul public, ceea ce va permite industriei franceze să se situeze la cel mai înalt nivel internațional posibil în acest domeniu.

În programul comun de cercetare se vor implica institute de cercetare și universități, precum și întreprinderi inovatoare mici și mijlocii. Proiectele de colaborare inițiate în cadrul acordului se vor materializa până în anul 2020.

 
Citeşte mai multe despre: Alstom, Safran

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.