Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Premier aduce premii si castiguri din dobanzi

6443 afisari
Alpha Bank Romania ofera promotional, pana la sfarsitul lunii august, contul de economisire Alpha Premier, ce aduce clientilor atat castiguri din dobanda, cat si acces permanent la fondurile din cont.
Potrivit bancii, rata de dobanda aferenta Alpha Premier se apropie de nivelul celei a unui depozit la termen - de pana la 5.5% p.a pentru contul in lei si de pana la 3% p.a pentru contul in euro. Dobanda este variabila, se calculeaza zilnic la soldul contului, pe intervale de sume si se capitalizeaza lunar, clientii primind dobanda pentru orice suma existenta in cont.
Pentru deschiderea contului Alpha Premier suma minima este 100 lei sau 25 euro. Deschiderea contului este gratuita, iar pentru conturile deschise pana la sfarsitul lunii august clientii beneficiaza de reducerea cu 75% a comisionului de administrare lunar pentru un an, valoarea acestuia fiind astfel 1 leu / luna pentru conturile in lei sau 0,25 euro pentru conturile deschise in euro.
Banca a precizat de asemenea ca clientii care aleg sa deschida un cont pana la sfarsitul lunii august sunt recompensati si cu numeroase premii constand in articole sportive.
Contul de economisire Alpha Premier poate fi deschis in oricare dintre unitatile bancii sau prin serviciul de internet banking Alpha Click.
Citeşte mai multe despre: Alpha Bank Romania, Alpha Premier

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza