Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank Romania achiziționează operațiunile de retail ale Orange Money România

525 afisari
Alpha Bank Romania anunță semnarea unui contract de transfer de business cu Orange Money România, care se referă la preluarea activităților de retail și care cuprinde portofoliul de clienți, activele digitale de top (aplicația mobilă), portofoliul de carduri de credit și angajații. Prin această achiziție, Alpha Bank Romania continuă strategia sa de creștere a valorii oferite clienților săi și de consolidare a prezenței pe piață.
Tranzacția va pune la un loc expertiza în banking și tradiția inovatoare a Alpha Bank Romania cu agilitatea și competențele digitale ale Orange Money, permițând băncii să devină unul dintre jucătorii cheie în banking-ul digital din România. În plus, specialiștilor Alpha Bank li se vor alătura angajații Orange Money România pentru a crea una dintre cele mai experimentate echipe de profesioniști în digital banking.

Prin integrarea portofoliului de clienți Orange Money România, Alpha Bank Romania își extinde semnificativ propria bază de clienți și își va consolida poziția pe piață. Clienții Orange Money România vor continua să beneficieze de produsele și serviciile existente și în plus vor obține acces la întreaga gamă de produse și servicii oferite de Alpha Bank Romania. În același timp, banca va putea pune la dispoziția consumatorilor soluții digitale de top prin integrarea și dezvoltarea aplicației de mobil a Orange Money.

Tranzacția va fi finalizată după obținerea tuturor aprobărilor din partea autorităților implicate și îndeplinirea condițiilor precedente obișnuite în aceste situații.

“Alpha Bank Romania a îmbinat tradiția și inovația încă de la începutul activității sale, iar această achiziție face parte din strategia băncii de a-și consolida poziția pe piață și de a oferi clienților o experiență digitală superioară. Suntem încântați să beneficiem de punctele forte ale Orange Money România și bucuroși de oportunitatea de a construi un ecosistem de soluții digitale pentru clienții noștri. Gândirea strategică, flexibilitatea și viziunea pe termen lung a Alpha Bank Romania sunt astfel completate cu o infuzie de agilitate și expertiză în domeniul serviciilor financiare digitale de top”, a declarat Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank Romania și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank Group.

“Datorită unei echipe puternice de specialiști în digital banking, Orange Money România a crescut constant devenind o soluție digitală financiară de top, recunoscută de către clienți și de piață pentru calitatea serviciilor și pentru viziunea inovatoare. Abordarea strategică a Orange Money a avut mereu în vedere integrarea aplicației și a produselor sale într-un ecosistem bancar și, pentru a atinge acest obiectiv, am semnat transferul businessului de retail Orange Money către Alpha Bank România. Experiența Alpha Bank va oferi continuitate clienților noștri, iar produsele lor bancare vor îmbogăți suita de servicii la care utilizatorii Orange Money au acces astăzi”, a spus Haris Hanif, CEO Orange Money România.
Citeşte mai multe despre: Alpha Bank, Orange Money România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza