Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank lanseaza o noua campanie pentru platile cu cardul de credit

3867 afisari
Alpha Bank Romania a anuntat o noua campanie in parteneriat cu lantul de magazine Flanco, dedicata clientilor bancii care achizitioneaza produse in rate.
Potrivit bancii, campania “Cumpara in 12 rate si Alpha Bank Romania te premiaza!” se desfasoara pana la sfarsitul anului in toate magazinele din reteaua Flanco, orice tranzactie realizata in 12 rate fara dobanda fiind rasplatita cu un bonus de pana la 120 de lei, constand in contravaloarea primei rate.
Plata in rate fara dobanda cu cardul de credit este o facilitate atasata in mod gratuit tuturor cardurilor de credit in lei din portofoliul bancii - AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold, Alpha MasterCard Credit sau Cosmote Alpha MasterCard, clientii putand astfel efectua tranzactii intr-o maniera avantajoasa la peste 840 de comercianti afiliati acestui program. 
Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza o retea de 77 de magazine in Bucuresti si in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.
Citeşte mai multe despre: Alpha Bank, Flanco

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza