Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alexandru Lupea a fost numit lider al departamentului de audit al EY România

202 afisari
Alexandru Lupea preia conducerea departamentului de audit al EY România, începând cu luna iulie 2017.


El este unul dintre cei mai experimentați auditori din România, experiența sa în cadrul Big 4 fiind acumulată începând cu anul 1995.
Alexandru Lupea și-a început cariera la EY - în anul 2012, ca partener în departamentul de audit. În același an, a coordonat birourile regionale ale EY România iar, în 2014, a devenit Growth Markets Leader, aducând o contribuție esențială în dezvoltarea platformelor strategice pentru antreprenori. “Din noua mea poziție, îmi propun să cresc business-ul într-un mod sustenabil, ceea ce nu va fi ușor dat fiind contextul actual al pieței serviciilor profesionale – competiția intensă între firme, dar și competiția acerbă pentru resurse umane de calitate. Dar sunt convins că ne vom continua creșterea accelerată din ultimii ani și vom rămâne și în viitor lideri în privința calității serviciilor de audit din România”, declară Alexandru Lupea. 

Alexandru deţine două diplome de licenţă (de la Universitatea Politehnică din București și de la ASE), un executive MBA și o diplomă de la ACCA UK (Association of Chartered Certified Accountants). Este membru al Camerei auditorilor financiari din România și al CECCAR (Corpul experiților contabili și contabililor autorizați din România).

“Numirea lui Alexandru Lupea este rezultatul unei cariere excepționale, de peste 20 de ani, în audit. Din poziția de Growth Markets Leader, a susținut dezvoltarea antreprenoriatului românesc prin diversele programe ale EY, printre care World Entrepreneur Of The Year, Family Business, Accelerating Entrepreneurs. Sunt convins că expertiza și pasiunea lui Andi vor fi o sursă de inspirație pentru echipa pe care o conduce”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Echipa de audit a EY România are în prezent 260 de specialiști, care oferă companiilor locale şi internaţionale o paletă diversă de servicii integrate în reţeaua EY la nivel global – de la audit extern la asistență contabilă și financiară, raportare contabilă de conformitate și investigarea contabilă a fraudelor.
Citeşte mai multe despre: EY

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.