Links Sitemap Business Linker Sitemap

Airbus Helicopters își prezintă portofoliul de produse și servicii

2569 afisari
Dezvoltarea serviciilor grupului Airbus Helicopters în România și capacitatea companiei de a îndeplini cerințete pieței autohtone au fost evidențiate în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace 2014 (BSDA) în București.
În cadrul expoziției de tehnică militară ce a avut loc în perioada 14–16 mai, Eurocopter România a pus accentul pe îmbunătățirea serviciilor pentru elicopterele de tip Super Puma. În cadrul evenimentului, compania a expus modele la scară redusă ale elicopterelor Airbus AS532 și EC175. Aceasta a fost prima întâlnire importantă din România unde Airbus Helicopters – companie cunoscută în trecut drept Eurocopter – s-a prezintat sub noua sa identitate, ca parte a grupului Airbus.
"Black Sea Defense & Aerospace este un eveniment foarte important, deoarece ne oferă oportunitatea de a demonstra dezvoltarea considerabilă a competențelor în ceea ce privește aeronavele Airbus Helicopters, dar și interesul crescut pentru această industrie în România”, a afirmat Jean-Louis Mascle, Directorul General Executiv al Eurocopter România, membră a grupului Airbus Helicopters. "Suntem mândri de importanța noastră pe piața din România. Fiind un partener puternic și de încredere al clienților guvernamentali, lucrăm atât pentru întreținerea, repararea și reviziile generale ale elicopterelor Airbus, cât și pentru dezvoltarea lor constantă – fapt care reprezintă principalul nostru scop și în viitor.” De la deschiderea Eurocopter România în 2002, activitatea companiei s-a dezvoltat constant în ceea ce privește serviciile oferite, în prezent prioritatea constituind-o întreținerea, repararea, revizia generală și modernizarea aeronavelor Super Puma, alături de distribuția de aparate noi produse de Airbus Helicopters.
Datorită competențelor sale pe piața de profil, Eurocopter România a devenit un partener cheie la nivel global în tot ceea ce privește serviciile de suport, revizie, reparație, precum și asigurarea pieselor de schimb necesare aeronavelor Super Puma – extinzându-și astfel expertiza acumulată anterior atât cu versiunile elicopterelor Puma, cât și cu aeronavele Dauphin și EC135.
Modelul AS532 Cougar este un aparat militar bi-motor, de greutate medie, ce aparține familiei de elicoptere Airbus Super Puma; aeronava EC175 a companiei este cel mai nou tip de elicopter multifuncțional certificat (clasa 7 tone), destinat operațiunilor de salvare și căutare, urgențelor medicale, operațiunilor off-shore (petrol si gaze), serviciilor publice și transportului executiv și VIP.

 

Citeşte mai multe despre: Black Sea Defense

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza