Links Sitemap Business Linker Sitemap

Air Liquide își întărește poziția pe piața din România

2076 afisari
Air Liquide, companie specializată în domeniul gazelor, tehnologiilor și serviciilor pentru industrie și sănătate, a anunțat deschiderea unui nou centru de umplere pentru gazele industriale în Romania. Noul centru, destinat îmbutelierii gazelor și a amestecurilor de gaze, este situat în zona industrială a orașului Cluj-Napoca și va fi complet funcțional până la sfârșitul acestui an.
Potrivit companiei, acest nou centru de umplere va aduce calitatea produselor și a soluțiilor Air Liquide mai aproape de clienții din nordul și vestul României pentru segmentele industriale precum procesarea produselor alimentare, automotive, manufactură și energie sau laboratoare. În acest mod, compania își consolidează capacitățile sale industriale, atât în România, cât și în Europa de Sud-Est.
În prezent, Air Liquide deține încă trei unități de producție: o unitate de separare a aerului la Călărași, un centru de umplere și distribuție pentru buteliile de gaze industriale la Buzău și o unitate de producție pentru acetilenă, la Brăila.
Prin intermediul acestui nou centru de umplere se urmărește asigurarea unei distribuții uniforme și eficiente la nivel național, cu accent pe un nivel superior de satisfacție a clientului.
Air Liquide activează pe piața românească prin intermediul filialei Air Liquide România, înființată în anul 1999. În ultimii șapte ani, Air Liquide România a investit peste 30 de milioane de euro în facilitățile industriale pe care le oferă, cu scopul unei dezvoltări continue.
"Noul centru de umplere a buteliilor, situat în Cluj, va permite companiei Air Liquide România o deservire și mai performantă a clienților săi din zonele industriale aflate în plină dezvoltare, din Transilvania. Acest lucru va crește fiabilitatea lanțului său de aprovizionare, adăugând în același timp o capacitate măsurabilă în producția și distribuția de gaze  îmbuteliate și de amestecuri de gaze, precum și expertiza Air Liquide oferită clienților săi. Această investiție ilustrează angajamentul pe termen lung al Air Liquide pentru susținerea industriei din România”, a declarat Michel Darrieus, Director Air Liquide Europa de Sud-Est.

 
Citeşte mai multe despre: Air Liquide

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza