Links Sitemap Business Linker Sitemap

Acționariatul Osho, Orotoro și Yasou lansează un nou concept de restaurant fast-food

1543 afisari
Acționariatul Osho, Orotoro și Yasou continuă planurile de dezvoltare și lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc, care pornește la drum cu două unități în București, deschise în urma unei investiții totale de 200.000 de euro, în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center.



Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Capitalei, Yasou Express se va regăsi cu preponderență în marile centre comerciale, acționariatul având planuri de extindere în 2019. Noul concept de tip fast-food cu specific grecesc păstrează autenticitatea, calitatea, atenția la ingredientele folosite, precum și procesul de preparare marca Yasou. Yasou Express reinterpretează cele mai apreciate rețete tradiționale grecești, adaptate pentru a se potrivi gusturilor românilor, dar și ritmului urban. Elementul grecesc este păstrat prin autenticitatea ingredientelor folosite, importate, în proporție de 80%, din Grecia.

"Prin Yasou Express dorim un concept ușor de multiplicat, care să vină în întâmpinarea clienților care nu au timp să gătească sau să iasă în oraș. Am deschis săpămâna aceasta prima unitate Yasou Express în AFI Palace Cotroceni, urmată imediat de cea din ParkLake și plănuim să extindem rețeaua și în alte centre comerciale din București și din țară. Urmăm strategia aplicată pentru toate brandurile pe care le gestionăm - Yasou, Osho și Orotoro - și mizăm pe calitatea produselor și a experienței noastre în domeniu”, a declarat Georgios Malideros, Fondator.

"Consumatorii au devenit tot mai interesați de elementul de autenticitate a gustului, de acea linie specifică a preparatelor. La noi, acesta vine din modul de preparare și din ingrediente, pe care și pentru Yasou Express le aducem într-o proporție semnificativă din Grecia. Pentru început, am ales două centre comerciale mari, care, prin poziționare și publicul vizat, ne permit să ne adresăm consumatorilor aflați în mișcare, care vor să se bucure preparate delicioase, ce pot fi savurate rapid, pe loc sau la pachet”, a declarat Andrei Trandaf, General Manager.

Rețetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al restaurantelor Osho și Yasou din București, și al lanțului de restaurante tip fast-food Orotoro.
Citeşte mai multe despre: Osho, Orotoro, Yasou

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza