Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit a consiliat Dacia Plant în procesul de vânzare a pachetului majoritar către CERES Pharma

565 afisari
UniCredit a consiliat acționarii Dacia Plant, companie românească cu produse naturale inspirate din rețetele tradiționale*, cu privire la vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către CERES Pharma, o companie belgiană activă în dezvoltarea și distribuția de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice, cu accent în special pe produsele naturale*. Finalizarea tranzacției este supusă aprobării Consiliului Concurenței.
Alexandra Popa, Director al Departamentului de Corporate Finance Advisory în cadrul UniCredit Bank, a declarat: "Ne bazăm pe platforma noastră de consultanță pan-europeană pentru a oferi expertiză strategică și o cunoaștere profundă a pieței locale, în beneficiul clienților noștri. Succesul acestei tranzacții de importanță strategică, în care suntem mândri că i-am asistat pe cei doi antreprenori români, este o dovadă în acest sens. Suntem recunoscători că am avut ocazia să îi consiliem pe cei doi asociați pe parcursul acestei tranzacții și că ne-au ales ca parteneri în unul dintre cele mai importante momente din activitatea lor profesională”.

La rândul lor, Călin Ianța și Radu Ionescu Heroiu, acționari Dacia Plant, au precizat: "Echipa Corporate Finance Advisory UniCredit Bank coordonată de către Alexandra Popa a avut rol de pilon principal în bunul demers al tuturor procedurilor, precum și în negocierea clauzelor comerciale. Am simțit că avem în UniCredit un partener experimentat cu o capacitate dezvoltată de înțelegere a bussinesului și a pieței în care activăm. Le suntem foarte recunoscători pentru abordarea pe care au avut-o, pentru încrederea pe care ne-au oferit-o și pentru tot profesionalismul de care au dat dovadă în acestă tranzacție".
Citeşte mai multe despre: UniCredit, Dacia Plant, CERES Pharma

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza