Links Sitemap Business Linker Sitemap

Maserati MC20: anunță numele noului super sport car al mărcii Tridentului

256 afisari
Mult așteptata mașină super sport Maserati se va numi MC20. Mașina a fost dezvoltată în cadrul Laboratorului de Inovare Maserati, va fi construită la fabrica istorică din Viale Ciro Menotti și va avea debutul global la sfârșitul lunii mai la Modena.
 
·       MC20 înseamnă Maserati Corse 2020 și sărbătorește revenirea mărcii în lumea curselor.

·       Mașina super sport este primul model al noii ere Maserati și va debuta până la sfârșitul lunii mai la Modena.

·       MC20 dezvoltată în cadrul Laboratorului de Inovare Maserati, va fi construită la fabrica din Viale Ciro Menotti din Modena.

MC20 subliniază caracterul sportiv al noului model: MC este acronimul pentru Maserati Corse, iar 20 se referă la anul 2020, care marchează începutul unei noi faze în istoria Maserati.
Prima mașină de curse care a purtat simbolul Tridentului a fost Tipo 26, unde numărul indica anul fabricației și, în același mod, MC20 va fi prima mașină născută în noua eră a producătorului din Modena.
Mașina super sport reprezintă evoluția naturală a modelului de mare succes MC12, mașină care în 2004 a marcat revenirea Maserati după 37 de ani.

MC12 a câștigat 22 de curse (inclusiv 3 victorii în cursa de 24 de ore de la Spa) și 14 titluri la Campionatul Constructorilor, Campionatul Șoferilor și Campionatele Echipelor din FIA GT în perioada 2004 – 2010. Maserati va reveni în lumea curselor cu noul MC20.
Modelul va fi construit la fabrica din Modena unde sunt deja în curs lucrări de modernizare pe linia de producție, care va găzdui și versiunea cu sistem electric de propulsie avansat.

În același timp, pentru finalizarea zonelor de producție de la fabrica din Viale Ciro Menotti, au început deja lucrările la un atelier de vopsitorie, o caracteristică complet nouă pentru fabrică, care va fi echipată cu tehnologii inovatoare cu impact redus asupra mediului.

Maserati produce o gamă completă de mașini unice, cu o personalitate uimitoare, ce pot fi imediat recunoscute oriunde. Prin stilul, tehnologia și caracterul exclusiv, mașinile satisfac cele mai exigente și solicitante gusturi, fiind dintotdeauna un reper în industria auto. Ambasadorii acestei moșteniri sunt liderul Quattroporte, sedanul sportiv Ghibli, Levante, primul SUV Maserati și mașinile sport GranTurismo și GranCabrio. O gamă mai completă ca niciodată, cu motoare pe benzină și diesel, tracțiune spate și integrală, cele mai fine materiale și tehnologie de excepție. O tradiție a mașinilor de succes, fiecare model în parte redefinind poziția mașinii sport italienești în termeni de design, performanță, confort, eleganță și siguranță.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza