Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie

490 afisari
Banca Transilvania (BT) va avea propria companie de tehnologie, Code Crafters, prin care își crește capacitatea de dezvoltare a soluțiilor IT. Potrivit băncii, activitatea companiei începe în aprilie., cu echipă formată din persoane cu experiență solidă atât în firme de tehnologie și outsourcing, cât și în banking.
Structura Code Crafters este similară companiilor de profil, centrată pe echipe mici, autonome, pasionate de tehnologie și inovație.

”La Banca Transilvania, investim masiv în tehnologie, am avansat mult de la un an la altul, însă suntem mai degrabă obișnuiți să cumpărăm tehnologie decât să o facem noi. Cu Code Crafters, facem un pas mare în direcția în care producem noi soluțiile de care avem nevoie, dar și ca mindset, organizare și cultură digitală”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Tehnologia ajută banca să crească productivitatea, eficiența operațională și siguranța online, precum și să inoveze pentru clienții care doresc să facă banking rapid, de oriunde și oricând. 

BT precizează că 75% din clienții săi activi sunt digitalizați, și anume 2,7 milioane. 


Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania, Code Crafters

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza