Links Sitemap Business Linker Sitemap

Amway International îl numește pe Milind Pant în funcția de CEO

940 afisari
Amway a anunțat că Milind Pant se alătură echipei în calitate de Chief Executive Office (CEO). Pant vine de la Yum! Brands, companie în cadrul căreia a ocupat poziția de Președinte al Pizza Hut International. Acesta va raporta direct Consiliului de Administratie Amway, devenind totodata și unul dintre membrii acestuia, începând cu 2 ianuarie 2019. Poziția de CEO este o premieră pentru structura organizațională Amway, afacere care a fost administrată ca un business de familie încă de la începuturile sale, în 1959.
 

"Milind aduce un plus de experiență și entuziasm, calități care vor ghida Amway către rezultate din ce în ce mai bune", a declarat Președintele Amway, Steve Van Andel. "Suntem încrezători în abilitățile sale de conducere, care au la bază istoricul profesional de până acum. Ele ne vor ajuta mult în activitatea Amway de a susține antreprenorii și a satisface nevoile clienților cu produse exclusive și inovatoare. Odată cu această numire, vom duce acest business la un nou nivel". Milind Pant a fost Președinte al Pizza Hut International, având rezultate excelente de creștere prin intermediul diviziilor internaționale din Asia, India și Europa. Noul CEO Amway International s-a ocupat în cadrul  Yum! Brands de supravegherea a peste 9.000 de magazine Pizza Hut din afara S.U.A. și de dezvoltarea comerțului electronic și a strategiilor digitale. Înainte de a se alătura celor de la Yum! Brands, Pant a petrecut 14 ani la Unilever în poziții executive, inclusiv în funcția de Vice-președinte al Diviziei “Foods” pentru Africa, Orientul Mijlociu și Turcia. Milind și soția lui, Amrita locuiesc la Dallas.  

Amway International a fost condusă de Steve Van Andel și Doug DeVos, ambii având poziții echivalente cu rolul de președinte al companiei Amway, din 1995 (Van Andel) și respectiv 2002 (DeVos). În noua structură, cei doi vor fi membri ai Consiliului de Administrație Amway, unde vor ocupa poziția de co-președinți. Amway, afacere inițiată de Jay Van Andel și Rich DeVos, va continua să fie deținută și condusă de familie.  Managementul global și conducerea afacerii vor fi preluate de Milind Pant.

"Familiile Van Andel și DeVos rămân hotărâte să dezvolte moștenirea părinților noștri. Amway va continua să ofere oamenilor oportunitatea de a avea o afacere proprie", a declarat Doug DeVos. "Având în vedere fundația puternică și capacitatea de conducere specifice companiei Amway, nu am fost niciodată mai încrezători în viitorul afacerii și suntem încântați să îl întâmpinăm pe Milind în familia Amway".

Citeşte mai multe despre: Amway

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza