Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom își va prezenta portofoliul de soluții de mobilitate digitală și sustenabilă la Innotrans 2022

628 afisari
Alstom, sub umbrela identității sale de marcă Mobility by Nature, va prezenta cele mai recente inovații și soluții digitale care permit o mobilitate sustenabilă pentru operatori și pasageri, la cel mai mare târg de transport feroviar din lume, Innotrans, care va avea loc între 20 și 23 septembrie. La Berlin, Alstom va prezenta produse și soluții din portofoliul său consolidat și va demonstra unele dintre cele mai avansate competențe tehnologice și digitale din industria feroviară actuală.
Soluțiile ecologice de tracțiune reprezintă punctul principal de atracție, inclusiv cele mai recente tehnologii de alimentare Alstom pentru trenuri noi – celule de combustie, hidrogen, acumulatori – precum și opțiuni ecologice de tracțiune pentru flotele existente. În calitate de pionier în tehnologia cu hidrogen, Alstom construiește baza pentru viitoarea industrie. Coradia iLint, primul tren de pasageri din lume alimentat cu hidrogen și aflat acum în serviciu comercial în Germania, va circula pe rutele Berlin-Spandau și Berlin-Ostbahnhof de două ori pe zi. Oaspeții Alstom și partenerii speciali vor avea ocazia să experimenteze o deplasare cu acest tren.
Potrivit companiei, digitalizarea căilor ferate este coloana vertebrală a mobilității sustenabile și a serviciilor de calitate, ceea ce face din aceasta un subiect important pentru participarea la InnoTrans din acest an. De asemenea, vom prezenta tehnologiile Alstom de operare automatizată a trenurilor (ATO), Sistemul European de Control al Trenului (ETCS) și soluții de securitate cibernetică. Toate acestea oferă operatorilor optimizarea performanței în timp real în semnalizare și multimodalitate, precum și îmbunătățirea experienței de călătorie pentru pasageri, printr-un nivel ridicat de securitate, conectivitate și fluiditate, motivând alegeri de transport mai ecologice. Prin servicii de mentenanță, soluțiile avansate ale Alstom, inclusiv HealthHub și planificarea dinamică a mentenanței, contribuie la o operare optimă a flotelor de material rulant.
În spațiul de expunere în aer liber, exponatele de material rulant marca Alstom vor include trenul regional supraetajat de mare capacitate Coradia Stream și locomotiva Traxx cu opțiune de ultimul kilometru (last mile) și echipată cu Sistemul european de control al trenurilor (ETCS).
Pe tot parcursul derulării târgului Innotrans – 20-23 septembrie –, standul Alstom va găzdui 15 aAlstomTalks prezentate de specialiști pe teme cheie din industrie. Printre subiectele anunțate se numără:
- Masa rotundă CSR: Atingerea Net Zero în lanțul valoric feroviar
- Fiabilitate demonstrată și în operare - o poveste de succes despre revoluția Alstom în tehnologia cu hidrogen
- Digitalizarea în acțiune
- Baterii sau hidrogen? Complementare, nu la concurență!
De asemenea, în Alstom Talent Corner, o echipă de profesioniști în recrutare va prezenta o gamă largă de oportunități de carieră pentru a atrage noi talente care să construiască viitorul în transporturi, alături de Alstom.  
Citeşte mai multe despre: Alstom, Innotrans

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza