Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank România sprijină evenimentul O zi de lectură în parc

1994 afisari
Părinţii, alături de cei mici, sunt invitaţi sâmbătă, 27 iulie, la o zi de lectură în parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 şi 19:00.
Astfel, spaţiul verde din faţa Roţii se va transforma într-o bibliotecă în aer liber, iar părinţii vor găsi aici cărţi Disney pe care le pot citi celor mici, pe pajiştea din parc.
Din program mai fac parte ateliere de educaţie prin teatru (10:00-13:00) şi piesa de teatru pentru copii “Muzicanţii din Bremen“ (17:00-18:00).
Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, ONG care susţine educaţia timpurie şi lectura ca mijloc de relaţionare între părinţi şi copii, care organizează şi Târgul de Carte pentru copii MiniLibri.
“Ne dorim să umplem o pajişte de oameni, familii, care stau şi citesc. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar dăruim limonade reci celor care citesc” spune Carmen Lică, Director Executiv Centrul Step by Step.
„La Volksbank încurajăm lectura ce înnobilează sufletul şi mintea! Iniţiativa a pornit dintr-o necesitate actuală: aceea de a stârni entuziasmul şi motivaţia pentru lectură, de a provoca imaginaţia şi de a-i ajuta pe cei mici – preşcolari şi şcolari – să-şi dezvolte de mici sisteme de valori şi să ştie ce e binele şi răul”, declară Alexandra Frunză – Şef Departament de Comunicare şi PR din cadrul Volksbank România.
La Volksbank, credem că educaţia este un domeniu în care jucătorii privaţi – de la familii, până la companii – ar trebui să se implice, complementar politicilor publice. Astfel, una din principalele axe sprijinite prin politica de CSR a Volksbank este educaţia, pentru că doar prin investiţii în educaţie se poate dezvolta o viitoare generaţie de consumatori informaţi şi responsabili.

 
Citeşte mai multe despre: Volksbank
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza