Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank Romania numeste un nou Vicepresedinte

2369 afisari
Alexander Tscherteu a fost investit in functia de Vicepresedinte al Volksbank Romania, fiind responsabil de activitatile de administrare a creditelor. "Alegandu-l pe Alexander Tscherteu pentru a ni se alatura echipei Volksbank Romania, am ales un specialist cu excelente cunostinte si o importanta experienta in domeniul financiar-bancar. Activitatile de management al creditelor vor juca un rol esential in perioada urmatoare, in procesul de consolidare a Volksbank România", a declarat Johann Lurf, Presedintele bancii.

“Sunt impresionat de reusitele echipei actuale de management a Volksbank Romania.  Urmatoarea etapa importanta este ca aceasta schimbare de directie sa  devina un succes de durata”, a declarat Alexander Tscherteu.
La doar 37 de ani, Alexander Tscherteu are peste 10 ani de experienta in sistemul bancar si in consultanta. Si-a inceput cariera la Bank Austria Creditanstalt - BACA (actuala Unicredit–Austria) in cadrul departamentului de cercetare, unde a realizat analize ale riscului asupra tarilor din Europa Centrala si de Est.
In perioada 2001-2006, Alexander Tscherteu a activat ca auditor in cadrul departamentului de inspectie pe teren al Bancii Nationale a Austriei. Din 2008, s-a alaturat grupului Volksbank, unde a coordonat departamentul de management al riscului la nivelul grupului.
Alexander Tscherteu a acumulat experienta si in consultanta, intre 2006 si 2008 lucrând pentru firma de consultanta McKinsey&Co, acordând asistenta clientilor globali din domeniul financiar, punând accent pe proiecte legate de optimizarea capitalurilor si managementul riscurilor.
Citeşte mai multe despre: Volksbank Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza