Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018

1382 afisari
Vodafone România a înregistrat, în total, 9.638.486 de clienți la 30 iunie 2018, ceea ce reprezintă o creștere cu 0,6% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Potrivit companiei, din numărul total de clienți, 8.903.562 sunt utilizatori ai serviciilor mobile, 574.765 sunt clienți M2M și 160.159 sunt utilizatori de servicii fixe.
Abonații Vodafone România reprezentau 41,4% din baza de clienți mobili, iar utilizatorii serviciilor preplătite, 58,6%. Potrivit companiei, ponderea abonaților în baza totală de clienți mobili a crescut cu 0,9 puncte procentuale față de aceeași perioadă a anului precedent. La rândul său, consumul de date mobile a crescut cu 68% în trimestrul încheiat la 30 iunie 2018, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. "În trimestrul trecut, am continuat demersurile pentru a deveni un jucător convergent complet, prin încheierea unui acord pentru servicii wholesale în urma căruia vom lansa pachete de servicii fix-mobil. Odată finalizată, achiziția UPC România ne va permite să ne consolidăm poziția pe segmentul fix-mobil. De asemenea, ne-am concentrat pe calitatea rețelei pentru a le a oferi clienților noștri cea mai bună rețea, atât în România, cât și în roaming, reușită confirmată de recunoașterea de Cea mai bună rețea pentru roaming în Europa acordată de Speedtest by Ookla”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România. 
Citeşte mai multe despre: Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza