Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vânzările SEAT indică o tendință pozitivă la început de an

301 afisari
Vânzările SEAT pe plan mondial continuă să crească şi în anul 2017. După finalizarea anului 2016 cu cea de-a patra creștere anuală consecutivă și adăugând o majorare cumulativă de aproape 30% începând cu anul 2012, SEAT a publicat cele mai bune rezultate înregistrate în luna ianuarie începând cu anul 2003. Marca a livrat 32.300 de automobile în prima lună a anului 2017, ceea ce reprezintă o majorare cu 16,5% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 "Am început anul cu o creștere solidă pe toate piețele noastre majore, la o rată procentuală aflată peste media înregistrată la nivelul sectorului de activitate. Ofensiva produselor este deja răsplătită sub forma vânzărilor și a cotei de piață crescute. Ateca ne permite să ajungem la noi clienți, iar cererea pentru modelul Leon a crescut, grație lansării versiunii actualizate. Vânzările modelului Ibiza sunt solide și continuă să rămână deasupra așteptărilor la finele generației actuale", a declarat Wayne Griffiths, Vicepreședintele SEAT responsabil pentru Vânzări și Marketing. Creșterea vânzărilor a fost pozitivă pe piețele principale ale SEAT. Livrările din Spania în luna ianuarie au constituit vârful de lance, cu 6.700 autovehicule vândute (+41,7%), urmate de Germania (5.800; +14,5%) și Marea Britanie (3.800; +18,3%). Franța (1.700; +14,6%) și Italia (1.600; +25,2%) au înregistrat, de asemenea, o creştere de două cifre. Majoritatea țărilor europene cresc constant și au contribuit la impulsionarea vânzărilor SEAT în luna ianuarie. Mexic a reprezentat o altă piață proeminentă, înregistrând o majorare de 16,3% și vânzări totale de 2.700 automobile.
Versiunea actualizată a modelului Leon, cel mai vândut model din gama SEAT, a ajuns la dealership-uri în luna ianuarie. În plus, compania a prezentat cea de-a cincea generație Ibiza, care este programată să intre la vânzare în cursul acestei veri. Odată cu lansarea modelului Arona în cea de-a doua jumătate a acestui an, SEAT urmează să finalizeze cea mai vastă ofensivă a produselor din istoria sa, care a debutat în anul 2016, cu modelul Ateca.
Citeşte mai multe despre: SEAT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.