Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vanzari record in luna iulie la Citadella Titan

2585 afisari
Citadella Titan, ansamblul cu cele mai inalte blocuri din cartierul bucurestean Titan, a vandut in luna iulie a acestui an 19 apartamente, inregistrand astfel un record in ceea ce priveste numarul de unitati vandute intr-o luna de vara. Valoarea totala a vanzarilor inregistrate este de 961.994 euro plus TVA 5%. Potrivit companiei, majoritatea cumparatorilor au optat pentru apartamentele cu 2 si 3 camere, urmate in ordinea preferintelor, de garsoniere.
In cinci luni de la preluarea complexului de catre Premier Estate, au fost vandute 39 apartamente in valoare totala de 1.940.132 euro + TVA 5%, proiectul rezidential bucurandu-se de un real succes in randul familiilor tinere. In acest moment mai sunt disponibile 148 apartamente cu preturi incepand de la 35.000 de euro + TVA 5% (pentru garsoniere) si 49.000 de euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 si 3 camere). “Nu mai putin de 123 familii, constand in aproximativ 310 persoane au ales sa locuiasca in acest complex incepand din luna martie a acestui an. Rezultatele extrem de bune, mai ales pentru o luna de vara, demonstreaza importanta unei strategii de vanzari si marketing imobiliar adaptata noilor conditii de piata si profilului clientului” a declarat Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate, companie de consultanta si vanzari asistate, specializata in imobiliare, care se ocupa de vanzarea apartamentelor.

Citadella Titan include doua cladiri eficiente energetic, cu cate 14 etaje. Amplasat in "cartierul verde” al Capitalei, complexul rezidential pune la dispozitie o serie de facilitati printre care o zona de recreere amenajata cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii, 273 de locuri pentru parcare subterane si supraterane si serviciu de paza 24/24 h. Ansamblul ofera acces rapid la toate mijloacele de transport in comun – autobuze, tramvaie, metrou, iar in imediata sa apropiere se afla mai multe scoli, gradinite, hipermarketuri, policlinici si spitale, fiind ideal si pentru familiile cu copii.

Citadella Titan este in portofoliul companiei de consultanta si vanzari asistate Premier Estate din luna martie 2014. Cu o vechime de 6 ani pe piata imobiliara, Premier Estate este reprezentantul de vanzari al mai multor ansambluri rezidentiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Doamna Ghica si Green Vista.

 
Citeşte mai multe despre: Citadella Titan, Premier Estate

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza