Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tal Lahav este noul CEO al New Kopel Group

1148 afisari
Incepand cu 1 ianuarie 2017, Tal Lahav va fi noul CEO al New Kopel Group. Tal Lahav il va inlocui pe Hezi Shayb care a acceptat o noua provocare in cariera sa, in Israel. In noua pozitie, Tal Lahav va continua sa dezvolte New Kopel Group.
Tal Lahav face parte din echipa New Kopel Group de trei ani, timp in care a activat in pozitia de Deputy CEO si CFO. In tot acest timp, a fost mana dreapta a lui Hezi Shayb si implicat la nivel strategic si decizional in toate activitatile companiei.  Tal Lahav are un background in zona financiar – manageriala, format in cadrul KPMG, unde a activat pentru peste 7 ani, atat in Romania cat si in USA si este licentiat in administrarea afacerilor, cu specializarea contabilitate si economie, in cadrul Universitatii Adelphi (NY, USA).

“Stiu ce implica pozitia de CEO in cadrul New Kopel Group. De aceea ma simt onorat si increzator cand imi asum aceasta misiune importanta. Plec la drum cu o echipa de manageri creativi, talentati si profesionisti care vor conduce “corabia” la tarm chiar si in ciuda celor mai defavorabile conditii. Sunt nerabdator sa incep o noua calatorie si am toata increderea ca New Kopel Group isi va continua evolutia si va insemna realizari chiar si mai mari in viitor”, a declarat Tal Lahav, CEO, New Kopel Group

Hezi Shayb va ramane aproape de companie din pozitia de Chairman al New Kopel Group.
Citeşte mai multe despre: New Kopel Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza