Links Sitemap Business Linker Sitemap

Societe Generale European Business Services se extinde în West Gate

265 afisari
Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Development, anunță semnarea celei de-a cincea extinderi consecutive a companiei Societe Generale European Busines Services în două din cele cinci clădiri de birouri.
"În contextul în care se extimează o extindere de 200.000 mp a pieței de birouri în 2017, faptul că o companie de talia Societe Generale a ales să își extindă birourile într-unul din parcurile Genesis Development reprezintă un atu pentru noi și ne confirmă capacitatea de a-i deservi pe măsura așteptărilor lor”, a spus Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.
Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2017.
Societe Generale European Business Services utilizează 12.700 mp de birouri din cei 75.000 mp ai West Gate, spațiile find contractate până la sfârșitul anului 2021.
 "Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România prin extinderea suprafeței birourilor cu încă 4000 mp, în cadrul parcului de afaceri West Gate, clădirile H4 și H5. Am decis să ne extindem aici, ca urmare a calității serviciilor oferite și al sprijinului primit în fiecare etapă de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al Societe Generale European Business Services.
Societe Generale European Business Services, deținut de grupul bancar multinațional de origine franceză - Societe Generale, deservește în prezent peste 20 de ţări, în mare parte din Europa, pentru toate liniile de afaceri majore ale Societe Generale Group. Prin optimizarea proceselor de deservire a clienților şi managementul proceselor de afaceri, compania urmărește să devină un centru regional de excelență pentru Societe Generale Group.
De la înființare, Societe Generale European Business Services a înregistrat o creștere rapidă, având ca obiectiv să ajungă la 1.000 de angajați până în iunie 2017.
West Gate este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București dezvoltat de compania Genesis Development, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.
În prezent, West Gate are un grad de ocupare de 100%, închiriat companiilor precum Accenture, Alpha Bank, Carestream, Citi, Dacia-Renault, Ericsson, Siemens, Panasonic și WNS.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.